2777
2789
عنوان

به بهونه قورمه سبزی اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 110 پست
مادرشوهرم اصلا مارو یه شب شام درس حسابی دعوت نکرده تواین۳سال کلا دوبارگفته بریم که اونم توقورمه سبزی ...

آخه قرمه سبزی با مرغ 😐

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی اومد در خونتون که غذا بخوره😳😳😳

کپی مادر شوهر منم خدارو شکر الان یک ماهی میشه ازش دورم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

[QUOTE=388736091]اخه یبار نشد مارو یه شام درس حسابی دعوتمون کنه بااینکه همه مایحتاج زندگیشونوشوهرم میگیره[/QUOTاشکال نداره دلت بزرگ باشه من گاهی ب نیت امام ها غذا درست میکنم میگم غذای امروز نذر امام سجاد تو هم فکر کن نذری دادی 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
یا خدا🤐🤐🤐🤐خیلی زشته . اگر یه شب دلم برای قند عسلم و زنش تنگ شد و رفتم خونشون .زنش راجع به من چن ...

لطفاقضاوت نکن هزینه کل زندگیشونوشوهرم میده همین تازگیا براشون ۳کیلوگوشت گرفت تواین ۳سال یبارنشد غذای درس درمون بزاره جلو من وشوهرم ..همش خورشت میپزه بااینکه گوشت داره توش مرغ میریزه

اخه یبار نشد مارو یه شام درس حسابی دعوتمون کنه بااینکه همه مایحتاج زندگیشونوشوهرم میگیره

ببخشید پسرشه کلی زحمتشو کشیده 

الان موقع پیریشه وظیفه بچه هاشه که کمکشون کنن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

شاید این اخلاقم خیلی بد باشه ولی از بابت غذا هیچ وقت خسیس نبودم حتی یه بار گردش بودیم یکی اومد نون تازه از کجا گرفتی نصف نون رو بریدم دادم گفتم تقدیم شما !

شکم که معلوم نیست چیا میخوریم چیا نمیخوریم چه اشکالی داره باهم شریک بشیم هر چند مخاطبمون خیلی گند اخلاق باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
لطفاقضاوت نکن هزینه کل زندگیشونوشوهرم میده همین تازگیا براشون ۳کیلوگوشت گرفت تواین ۳سال یبارنشد غذای ...

حالا برا یه کاسه قرمه سبزی نمیری😑😑😑😑

سر ننه بابای خودتم همینطوری منت میزاری؟؟؟

خوبت کرد دعوتت نکرد ذاتت رو شناخته😑😑😑

💕💕

عزیزم بوش می اومده دلش خواسته خوب شد دادی بهش مدیون نشدی چه اشکالی داره دلتون و بزرگ کنید

دقیقا منم بخاطرهمین دادم ولی خیلی ناراحت میشم که خودش دلش بزرگ نیس که یباردعوتمون کنه غذای خوب بده بهمون

حالا برا یه کاسه قرمه سبزی نمیری😑😑😑😑سر ننه بابای خودتم همینطوری منت میزاری؟؟؟خوبت کرد دعوتت نکرد ...

اخیش ک حرف دل منو زدی 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت