خوداااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 361 عنوان به بهونه قورمه سبزی اومد 2571 بازدید | 110 پست ساعت۱۲ونیم بودرسیدیم ازخونه مامانم تازه میخاستم برنج بزارم باخورشت بخوریم دیدم مادرشوهرم داره زنگ میزنه گوشیم گفتش خونه ای ظرف وظروفتوبیارم منم گفتم اره بیا..بعدرفتم دم در که دیگه تونیاد پرو پرو راشو کشیداومد تو حسم بهم میگفت بخاطربوی قورمه سبزی اومده که بخوره..بعدمنم برنجم حاضرنبود یه پیاله بزرگ خورشت ریختم اوردم برگشته میگه اشتهاندارم گفتم برنج نداره که خورشت خالیه بعدهیچی نگفت بعد دیدم یجور پیاله رو لیس زده که نگو 1404/04/28 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 9198 🤣 لیسید عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 9198 اسم خودمو شنیدم اومدم عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
maman3gol عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 50082 چرا کار خویت رو خراب میکنی با این تاپیک و حرف قرمه سبزی واقعا دل آدم رو آب میندازه دستت درد نکنه خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
fatemehh928 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 11335 حالا نمیشد فردا بیاره 🤦🏻♀️آخه چرا یه عده انقدر بی درکن اشکال نداره حالا شما که میخواستین بخورین یه پیاله ام اون خورد😅 اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت : )
سمرضیاگیل۹۷ عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 2833 یا خدا🤐🤐🤐🤐خیلی زشته . اگر یه شب دلم برای قند عسلم و زنش تنگ شد و رفتم خونشون .زنش راجع به من چنین فکری کرد چی🙁 ☕️🫖🥳😍💌🍁🍂
خوداااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 361 مادرشوهرم اصلا مارو یه شب شام درس حسابی دعوت نکرده تواین۳سال کلا دوبارگفته بریم که اونم توقورمه سبزیش مرغ ریخته بود..خوبه حالاشوهرم گوشتشونومیگیره ولی یبارنشددعوتمون کنه غذای درس حسابی بده
لیمویتلخ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4281 حالا از گلوت میرفت پایین نمیدادی بخوره واقعا ناراحت شدم از تاپیکت عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 11176 یا خدا🤐🤐🤐🤐خیلی زشته . اگر یه شب دلم برای قند عسلم و زنش تنگ شد و رفتم خونشون .زنش راجع به من چن ... نه همه عروس ها که تا این حد نخورده نیستن
خوداااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 361 🤣 لیسید چی بگم اخه ادنی که بگه اشتهاندارم دوسه قاشق میخوره نه اینکه تاتهشو دربیاره
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 9198 چی بگم اخه ادنی که بگه اشتهاندارم دوسه قاشق میخوره نه اینکه تاتهشو دربیاره 🤣 عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 11176 حالا نمیشد فردا بیاره 🤦🏻♀️آخه چرا یه عده انقدر بی درکن اشکال نداره حالا شما که میخواستین بخورین ی ... واسه یه پیاله قورمه سبزی که داده به مادرشوهر تاپیک زده ، حالا خوبه طرف تو خونه ی پسر خودش بوده
خوداااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 361 حالا از گلوت میرفت پایین نمیدادی بخوره واقعا ناراحت شدم از تاپیکت اخه یبار نشد مارو یه شام درس حسابی دعوتمون کنه بااینکه همه مایحتاج زندگیشونوشوهرم میگیره