2777
2789
عنوان

خانما منم جای دخترتون

118 بازدید | 13 پست

واقعا اعصابم خورده 

خسته شدم از مادرم 

خسته شدم از دوست پسر بازی هاش 

خسته شدم از اینکه حتی جلو اونا از من که دخترشم بدی میگه، میگه من دو قطبیه روانیم خب زشته 

خسته شدم از اینکه تا نصفه های شب هار هار زنگ میزنه با اون میخنده فقط منو بچزونه 

خسته شدم از اینکه الکی جلو نقش بازی میکنه پشت سرم یه چیز دیگه 

خسته شدم ازش ببخشیدا ولی از وقتی با اون پیرمرد وارد رابطه شده حالم ازش بهم میخوره 

انگار آدم بی مادر باشه خیلی بهتره 😭😭😭

خانما چی کار کنم خسته شدم 

نیاید بگید برو با پدرت 

پدرم هست تنها کسیم هست که واقعا دوستم داره و برام بهترینا رو میخواد منتها چون جدا شدن از هم پدر دیگه کلا سرگرم کاره 

و کارش جوریه که مثلا یک هفته میره ماموریت یه شهر دیگه 

بگید چی کار کنم 

خستم 

دست به دامن حضرت فاطمه شدم اون مادر واقعیمه 

من دو سال دیگه کنکور دارم و بعید میدونم این کثافت کاریای مامانم بزاره من تمرکز کنم 

خانما نذری چیزی 

میخوام رابطتشون بهم بخوره 

نگید بده این کار

اون پیرمرد همش دستور میده به مامانم که چی کارا باهام انجام بده 

همش زیر سر اونه میدونم 

خانما دستم به دامنتون اگر کسی رو داشتم هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدادم که از کسی کمک بگیرم 

پس کمکم کنید 

از اون جدا بشه یکی دیگه رو پیدا میکنه دیگه 

چندسالته؟!

پدرت سرکاره تو خونه‌ش که میتونی بمونی 

مادرتم به کاراش برسه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون جدا بشه یکی دیگه رو پیدا میکنه دیگه چندسالته؟!پدرت سرکاره تو خونه‌ش که میتونی بمونی مادرتم به ...

۱۶ من مدرسه دارم نمیتونم خونه تنها بمونم اونم یه هفته یه هفته سخته برام نه اینکه بخوام ناز کنم نه 

واقعا از کوچک ترین چیزها مثلا یه حشره جیغم میره هوا 

نمیتونم تنها

۱۶ من مدرسه دارم نمیتونم خونه تنها بمونم اونم یه هفته یه هفته سخته برام نه اینکه بخوام ناز کنم نه وا ...

به خودت بیا 

تنها زندگی کردن اولش سخته بعدش عادت میکنی 

از این وضعیت تو خونه مادرت که بهتره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

وای عزیزم خیلی سخته میفهمم💔تا حالا شده مستقیم به مامانت بگی دیگه دلت نمیخواد اون رابطه رو ادامه بده چون به زندگی تو هم لطمه زده و به خاطر تو که دخترشی ازش بگذره؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

وای عزیزم خیلی سخته میفهمم💔تا حالا شده مستقیم به مامانت بگی دیگه دلت نمیخواد اون رابطه رو ادامه بده ...

بعلهه هزاران بار گفتم 

با همه خانوادش با خواهرش با همشون نقشه ریختن که حتی منم ور دارن ببرن با اون پیرمرده آشنا کنن! 

و من بهش گفتم من دخترتم 

بهم میگه منم نمیتونم به خاطر تو گند بزنن به آیندم! 

بعلهه هزاران بار گفتم با همه خانوادش با خواهرش با همشون نقشه ریختن که حتی منم ور دارن ببرن با اون پی ...

آشنا کنن یعنی چی ، از چه نظر؟خب بگو رابطتو نگه دار اما حداقل منو قاطی این مسخره بازیا نکن دیگه

نذار آسیبی به زندگی من بزنه رابطه تو با یه غریبه!

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art