2777
2789
عنوان

چرا تو ایران همه از عمه ها بد میگن

520 بازدید | 43 پست

خودم عمم خیلی تیکه و ... میندازه بهمون ولی خب هیچوقت فحش ندادم بهش ، خودمم عمه میشم😭😂

سه دسته عمه داریم 

عمه اولی دوست ندارم و اذیت می‌کنه ، اما زنداداشش خیلی مظلومه چیزی نمیگه 

عمه دوم خیلی مهربونه و همه کاری می‌کنه برا بچه داداشش ، اما زن داداشش خیلی سلیطس (مامان من این عمس😂)

عمه سوم عمه خوبیه زن داداش خوبی هم گیرش میاد😁

شما با عمتون مشکل دارین؟ 

من دوستم عاشق عمش بود، عکس هم خیلی مهربون بود 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی ندارم الیته رابطه ای هم نداریم زیاد و سرگرم کارای خودشه،خداروشکر

خداروشکر 🥹👌🏻

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

من عمه هام قرص ماه میمونن

خدا حفظشون کنه😍

عمه م خوب نبود و همیشه از ما بدش میومد نمیدونمم چرا ولی خیلی دلم براش میسوزه یبار رفتم خونه ش ییرونم کرد😐ولی چندروز قبل دیدمش پیرشده گریه م گرفت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

تبلیغات مادر خانواده 

یه خانم ممکنه هر دو نقش رو داشته باشه هم عمه باشه هم خاله 

مگه میشه برا بچه های خواهر خوب باشه برا بچه های داداشش نه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من عمه هام رو دوست دارم ولی اونا با مادرم درگیرن و حسودن.

میدونم مقصر عمه‌هام هستن چون مادرم زن ساده ایه و خودم زمان بچگی همش خونه یکیشون بودم، هی میخواست بدونه رابطه پدر مادرم چجوریه، خیلی دوست داشت بابام مادرم رو بزنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه دونه عمه دارم ماهه خیلی دلسوزهبجاش زنعموهای فتنه ای دارم

خدا حفظش کنه عمتون رو 😍