2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دو ماهه دعوت نکرده

494 بازدید | 22 پست

مادرشوهرم دو ماهه مارو بی دلیل دعوت نکرده 

حالا مادربزرگم ک میشده مادر مادرشوهرم فوت کرده 

من باید برای شام دعوتش کنم؟

یا باید یچیزی برای چهلم بگیرم براش؟

عاخه انقد تو این دوماه منو حرص داد و بی دلیل پامو از خونش برید ک کارم ب دکتر اعصاب کشیده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصله داری، خب دعوت نکنن بهتر😅

خب اونور بی محلی میکنن ازبنور توقعات بیجا دارن ک من برم خونشو تمیز کنم 

کاش کلن دست از سرم برمی‌داشت ن اینجوری ک فقط از ما خدمات بخاد

اره دیگه مامانش یه بار میمیره.دعوتش کن.کادو بده سیاهش رو دربیار.احتراما.یه باره.دیگه تکرار نمیشه.

شوهرم خیلی پررو نمیشه؟ببینه مادرشوهرم اینقدر منو بی ارزش میکنه و من بهش احترام میزارم؟

شوهرم خیلی پررو نمیشه؟ببینه مادرشوهرم اینقدر منو بی ارزش میکنه و من بهش احترام میزارم؟

یه باره.دعوت کن به شوهران بگو‌به احترام مادرشون که فوت شده بود دعوت کردم.بالاخره ببخشید میگم خر نیست که می‌فهمه.احترام خودت روبالا میبره

عروس عمه بودن سخته؟ 

برگردی عقب بازم عروسش میشی؟ 

اخه میگن عروس خاله جزغاله

میخوام نظرتونو راجع به عمه هم بدونم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

عروس عمه بودن سخته؟ برگردی عقب بازم عروسش میشی؟ اخه میگن عروس خاله جزغالهمیخوام نظرتونو راجع به عمه ...

اگ برگردم عقب عمرن عروس این خانواده بشم عمرنننن 

ولی شاید کسایی باشن ک راضی باشن