چرا دیگه چهل از سیاهی در میارن.مادرشوهر منم که مادرش فوت کرد دختراش گفتن ما رسم داریم مامانمون رو شام میگیم که مثلا غم نخوره.من دو روز قبل فوتش شام داده بودم .ولی روز چهل از سیاهی درآوردم تو خونه خودش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین هر کسی یه رسمی داره ولی من اینکه شام دعوت کنی رو نشنیده بودم خودم تهرانی ام الانم ۹ ساله عروس جنوبیا شدم هم خودمون هم توی فامیل شوهر اینو دیدم و شنیدم که اولا یه بزرگتر باید لباس مشکی رو از تن عزا دار دربیاره بعدم شام دادن و اینا نیست فقط اون بزرگتر یا نهایت شخصی که کادو لباس رنگی گرفته میره خونه عزا دار کادوشو میده
والا برای من که بابام فوت کرد ۴ سال پیش کسی رنگی نیاورد یکسااال کامل مشکی تنم کردم دوسال تمام پا توی هیچ مجلس شادی و عروسی و اینا نذاشتم فقط سر چهارماه ده روز عمه خودم برا هممون لباس رنگی اورده بود که من گرفتم ولی بهش گفتم دلم نیست بپوشم و ناراحت نشه اون بنده خداهم پذیرفت گفت هر وقت به دلت اومد بپوش
بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!