2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست
اتفاقا خودمو حبس کردم تو خونه الان بیش‌تر از یه ساله ولی حالم خوب نمیشه ، چند بار پیغام داده که برگر ...

آخی عزیزم.چقدر خوبه که عاقلی حدقل بخاطر پیام دادنش خامونمیشی احسنت به این اراده.اما چرا ارده نداری خودتو تکون بدی ماشو برن از خونه بیرون کیف کن صفا کن کلاسی چیزی برو حالتو خییییلی هوب میکنه برو ورزش کن خیلی خوبه.مطمعن باش بهترینها در انتظارته.شاد باش به ظاهر تا ب مرور شادی تمام زندگیتو پر کنه.خواهر خودمم جدا شد خیلی داغون بود البته شوهرش ادم نبود این راحت شد ازش ولی خوب طلاق در هر حال سخته.ولی رفت کلاس و اینور اونور.بعرشم معرفی کردنش به اقایی  ازدواج کردن.شکر خدا شوهرش واقعا ادم خوبیه خیلی ماهه.روح بزرگ و مهربونی داره.گلم نامید نباش هرگز فقط بخودت بیا و ببخیال گذشته شو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی کجایی کی دور و برت هست؟شوهرت ایرانه؟

زندگیمو‌ خیلی دوس داشتم .خیلی تلاش کردم‌که حفظش کنم ولی نشد، حسرتم از این بود که شوهرم خیلی راحت منو گذاشت کنار.دلیلش هم فقط این بود که دلش واسه دوران مجردیش تنگ شده بود، باهاش خیلی ساختم نه اهل کنترل کردن بودم نه توقعات بیجا ولی اون قدر ندونست ، وقتی از من‌ جدا شد رفت سراغ دوستاش دید همشون سفت زناشون و‌چسبیدن ، واسه همین برگشت سراغم .خیلی گریه کردم حتی حالم بدتر شد ،چون دلم میگفت برگرد منطقم میگفت نه ،خلاصه دیدم ازش حس آرامش و امنیت نمیگیرم ،ردش کردم .ولی خیلی گریه کردم و‌ غصه خوردم 

الانم توی سی سالگی خیلی تنها و دلتنگم ، همش حسرت گذشتمو میخورم ، حسش خیلی بده ،من امریکام . خانوادم هستن ولی بازم خیلی تنهام . دوستای صمیمیم ایرانی نیستن همه هم ازدواج کردن و‌سرگرم زندگیه و بچه هاشون هستند، فقط من تنها موندم با یه دنیا حسرت 

زندگیمو‌ خیلی دوس داشتم .خیلی تلاش کردم‌که حفظش کنم ولی نشد، حسرتم از این بود که شوهرم خیلی راحت منو ...

باور کن الان خیلی از دوستات حسرت تو رو میخورن شجاعت خارج شدن از  رابطه ای که بهت حس آرامش و امنیت نمیده از عهده ی هر کسی برنمیاد حیفه بخاطر همون رابطه خودتو حبس کنی مریض بشی وابسته ی دارو بشی بخاطر کسی که گذری تتو ذهنش میای چند تا پیام میده و تموم .اون مرد اگه واقعا تو رو بخواد هیچی نمیتونه مانعش بشه پس زندگی الان و آینده ت روفدای هیچی و هیچ کس نکن بهرحال بخاطر رسیدن به الانت سختی کشیدی اگه خودتو ببازی بقیه ی عمرتم سختی میکشی ولی اگه از همین لحظه به خودت بیای و زندگیتو به کسی مرتبط نکنی مطمئن باش چند سال دیگه به خودت افتخار میکنی بخاطر اینکه تونستی به اهدافت برسی شما که به قنون جذبمعتقدی مطمئن باش تا وقتی کاملا از ذهن و زندگیت خارجش نکردی موقعیت خوبی برای ازدواج یا آشنایی که منجر به خوشبختیت بشه برات پیش نمیاد 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
زندگیمو‌ خیلی دوس داشتم .خیلی تلاش کردم‌که حفظش کنم ولی نشد، حسرتم از این بود که شوهرم خیلی راحت منو ...

الهی عزیزدلم.قوی باش میتونی از نو شروع کنی فقط خودت باید بخواهی.ارادت که ماشاله عالیه پس اینقدر غمگین نباش.بیخیال اون اقا هم شدی که بسیار عالیتر..مطمعنا ارزشت خیلی زیاده که برگشته ولی تو اصلا بهش فکرم نکن

باور کن الان خیلی از دوستات حسرت تو رو میخورن شجاعت خارج شدن از  رابطه ای که بهت حس آرامش و امن ...

درسته عزیزم ، حرفات کاملا منطقیه ، دارم سعیمو می‌کنم که کنار بیام و حالم خوب شه ، امروز بعد از مدت ها یکم رفتم کوهپیمایی ، دارم سعی می‌کنم فراموش کنم همچیو، امیدوارم خدا کمکم کنه تو‌ این مسیر ، 

مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم ، بهترین ها سهمت باشه از زندگی همیشه 🙏🏻🌹🌹

الهی عزیزدلم.قوی باش میتونی از نو شروع کنی فقط خودت باید بخواهی.ارادت که ماشاله عالیه پس اینقدر غمگی ...

مرسی دوست مهربونم از دلداریت 😘😘 

دارم تلاشمو می‌کنم که از نو شروع کنم ، موفق باشی همیشه 🌹🙏🏻🌹