2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه بعد از سی سالگی مادر بشی چی میشه؟

کو‌ آدم خوب ، مرد سالم و واقعی نیست . یه خواستگار مثلا محترم داشتم باورت میشه میخواست تلکه کنه؟ ده میلیون میخواست ازم بگیره مثلا پزشکم بود 

‏وقتی به یه آدم افسرده میگید خودت باید بخوای تا حالت خوب شه به همون اندازه احمقانه ست که به یکی که دستش قطع شده بگید تلاش کن دستت دربیاد.

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
ترنم جان زمان میبره تا عادت کنی..قوبتر باش خودتو تو خونه حبس نکن برنامه های سالم داشته باش از جمله ب ...

اتفاقا خودمو حبس کردم تو خونه الان بیش‌تر از یه ساله ولی حالم خوب نمیشه ، چند بار پیغام داده که برگردیم بهم ولی میدونم اون آدم درست بشو نیست . دوس دارم از جام بلند شم ولی نمیشه خیلی ضربه خوردم خیلی 

خیلی خیلی ولی بدجنس بود بعد از عقد خودشو نشون داد ، مجبورم کرد جدا شم 

ی توصیه ساعت ۴ صبح اگه بتونی واسه ارامش خودت مشغول نماز و ذکر شو بعد ی مدت می بینی اون حس منفی ک شیطون درونت ایجاد میکنه رنگ میباره و مشکلاتت کم میشه و مثبت جایگزین میشه البت اینکار صبر و استقامت میخواد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
اتفاقا خودمو حبس کردم تو خونه الان بیش‌تر از یه ساله ولی حالم خوب نمیشه ، چند بار پیغام داده که برگر ...

این حس عادی هست 

ومشاورت جای اینکه  بهت بگه عادی هست گفته  مثل تو ندیده 

خواهرمن  با اینکه یه پسربی عرضه  نامزدش بود وحتی درطی ۳ ماه که نامزد بود ۵۰ هزار ندادبهش یا اینکه حتی یه انگشتر نشون نیاوردن براش 

وقتی جدا شد تا مدتها فقط گریه میکرد

توصیه میکنم فقط به فکر خودت باش سعی کن زندگیت رو خوب بسازی نه از روی احساس تنهای 

شما میتونی اگه خودت رو باور کنی که  میتونی😉

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
حتی قرص ارامبخش هم بهم نمیسازه که یکم خوب شم، فلوکستین خوردم از معده درد و سردرد جونم داشت بالا میوم ...

دوستم کجای؟

اگه تهرانی یا شهرستان بزرگ راحت میتونی خودت رو سرگرم کنی وبه فکر تنهایت نباشی 

با دوستات بگرد وخوش باش 

همیشه دوست داشتم یه مقطع از زندگیم  با دوستام میرفتم گردش واز مجردی لذت میبردم 

شما که از دستت نرفته  استفاده کن

😎😎😎

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

منم میخوام جداشم ازهمین چیزاش میترسم😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
فقط بهت بگم از تصورمون خیلی سخت تره ، گرچه گاهی وقتا چاره ای نیست جز جدایی 

واقعا دیگه کم اوردم نمیدونم چکارکنم😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
ایران نیستم عزیزم ، از دوستای صمیمیم دور افتادم ، کلا تنهام 

چه بهتر برو خوش باش 🤗🤗🤗