2777
2789
عنوان

دلم گرفته

335 بازدید | 37 پست

سی سالمه ، با یه ازدواج ناموفق چند ماهه ،جداییم برام خیلی دردناک بود، خیلی زجر کشیدم طوری که روانشناسم معتقد بود تا حالا کسیو مثه من ندیده که اینقد اذیت شه به خاطر جداییش، از تنهایی بیزارم ولی توی این مدت هم آدمایی سر راهم اومدن که چون حس کردم مرد زندگی نیستن بدون در نظر گرفتن شرایطشون ردشون کردم،

همیشه دوس داشتم قبل از سی سالگی مادر شم و یه زندگیه اروم داشته باشم ولی نشد ، جدیدا ساعت چهار ونیم صبح ناخودآگاه از خواب میپرم و یه حس ناامیدی خیلی بد سراغم میاد ، تو دلم خالی میشه و بعدم یه سردرد خیلی شدید. میاد سراغم، خیلی دلم میگیره که چرا سرنوشتم این شد ، گرچه تقصیر خودم بود خیلی چیزا جز طلاقم ، 

برام دعا کنید 

عزیز دلم نمیدونم علت جداییتون چی بوده...ولی فکر میکنم حداقل یکی دوسال باید صبر کنید تا یکم آرومتر بشید و بتونید روی آدمهای دیگه فکر کنید..زندگی همیشه اونطور که ما میخوایم پیش نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا شرایط الانت بد نیست بانو

سختش نکن

غول نساز

حتما ورزش کن حتممممممما

بعد در کنارش یه کلاس ک دوست داری برو و جدی دنبالش کن

ان شالله بزودی و بخیر با شخصی ک لایقته ازدواج کنی

۳۰سال ک سنی نیست گلم

ببیم ماها دیدمون ب سن رو باید تغییر بدیم

منکه از خدامه طلاق بگیرم با اینکه شوهرم فرشته س خدایی ولی یه زن ازاد بودن خیلی خوبه 

طلاق چیز خوبی نیست و اینکه از خدا تونه طلاق بگیری و آزاد باشی رو خدا برای هیچ کس نخواد خیلی سخته

ببین عزیزم سخت بگیری سخت میگذره خواهر من طلاق گرفت اوضاع روحیش خیلی بدبود یه مدت اینجوری بود بعد یه مدت به کمک بابام رفت سر کار و از همون سر کارش با یه آقایی فوق العاده خوب و با شخصیت آشنا شد و ازدواج کرد الانم خیلی خوشبخته دوتا هم بچه داره پس ناامید نباش و سعی کن بجای غصه خوردن برای خودت مفید باشی 

ترنم جان زمان میبره تا عادت کنی..قوبتر باش خودتو تو خونه حبس نکن برنامه های سالم داشته باش از جمله باشکاه و ورزش.با مادر و پدرت رفیق باش اونا بدتر از تو شکستن.من خیلی مطلقه دیدن از تو سن بیشتر ازدواج موفق داشتن بعد چندسال.توکل بر خدا کن عزیزم.هنوز 30سالته اول جوونی و خوشیته خوش باش.