2777
2789
عنوان

با همسرم قراره بریم پیش مشاور

130 بازدید | 9 پست

یک ساله عروسی کردیم . تو عقد بحث زیاد داشتیم . سر اینکه خانوادش کاملا بهم بی محلی میکردن. و من اکر ناراحت میشم و تو خودم میرفتم همسرم شروع میکرد داد و بیداد و خودزنی.‌‌‌... 

بهم میگفت چرا میری تو خودت‌‌‌.... 

الان یک ساله عروسی کردیم‌ . از بعد عروسی تصمیم گرفتم نسبت بهشون بی تفاوت باشم ( و شدم ) . 

الان مثلا جاریم میاد داخل و بهم سلام نمیکنه و من دیگه واسم مهم نیست به همسرمم منتقل نمیدم ( چون همسرم به من حق نمیده ک ناراحت بشم ) و من کلا شخصیت ارومی دارم و از دعوا بیزارم واسه همین بخاطر ارامش خودم دیگه از این مسائل رد میشم 

و چرا رفتتید دیگه مشاوره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من قبل عقد تصور دیگه ای از خانواده همسرم داشتم و فکر میکردم میتونم مثل خانواده خودم دوسشون داشته باشم. ولی الان سعی میکنم فقط ظاهرو حفظ کنم . 

حالا همسرم ازم توقع یک سری چیزا رو داره و دیگه اون متوقع شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک سری از خواسته هاش رو نمیتونم براورده کنم. 

مثلا دوس ندارم با جاریم تماس بگیرم ( چون واقعا بهم محل نمیده ) ولی همسرم توقع داره تو بارداری حالشو بپرسم 

یا مادرش مریض باشه انتظار داره تماس بگیرم یا مهمونی بگیرم ( من شاغلم ۷ عصر میام خونه ) یک ماهه خونه پدرمم نرفتم.... 

خلاصه الان همسرمه ک ازم طلبکاره

یک بار که به همسرم گفتم هر رفت و امدی دو طرفه هست و حالا من نمیرم پای زنداداشتت ... همسرم خودشو زد و داد و بیداد کرد.... 

همسرم اخلاق های خوب خیلی داره . تا وقتی دمشو لگد نکنی عالیه ... یه مرد واقعیه .... عصبی ک بشه میشه یه نامرد 

مشاور خوب و حاذق پیدا کن

صد در صد کمک حالتون میشن

تو سریال LOVE AND DEATH ی جایی زوجا برا درمان مشکلات و اختلافاشون میرفتن که به نظرم روند درمانیشون جالب بود اینکه هرکدوم از طرفین همه حرفاشونو تو ی نامه مینوشتن تمام دلخوریاشونو میدادن دست طرف مقابل و میگفتن بخون و چند روز بعد جوابتو بهم بده جالب بود انشالله که شمام به نتیجه برسید

من یک سری از خواسته هاش رو نمیتونم براورده کنم. مثلا دوس ندارم با جاریم تماس بگیرم ( چون واقعا بهم م ...

ظاهری هم باشه سعی کن  رابطت و با مادرش حفظ کنی جاریه رو خود دانی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...