2777
2789
عنوان

چرا حموم و تمیزی رو از خودتون دریغ میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 93 پست
من فوبیا اینو دارم که بدنم بو بده هر روز درست نیم ساعت تو حمومم. البته بگما من شیر رو باز نمیزارم مو ...

خب چرا انقد آب مصرف می‌کنی منم فوبیا بو دارم ولی لباس زیرمو هر روز سه چهار بار عوض میکنم زیر بغلم هر روز تو روشویی حموم با آب و صابون میشورم و خشک میکنم و مام میزنم لباسمو عوض میکنم دیگ جای دیگ از بدن بو نمی‌ده که 

چرا فکر کردی بقیه تمیز نیستن من اکثرا دور و برم ادما تمیزن فقط چندتا اقا دیدم اونم چون کارشون سخت بو ...

خیلیا تمیز نیستن 

خیلی جاها رفتم خانما بوی بد میدادن 

دانشگاه ، باشگاه ، مهمونی 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن خودشونه اختیارشو دارن

زمانی که بقیه اذیت میشن از یه موضوع دیگه در اختیار خودش نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ولی بوی گندی که باعث ازار بقیه میشه چی ؟؟!اختیارش با کیه؟!!!همه تویک جامعه زندگی میکنیم ،این چیه یاد ...

حب نمیشه ک بری توصورت طرف بگی ک ببخشیدبومیدی ک چیکاربایدکردازبغلت ک ردمیشن یسریاواقعن بومیدن میخای چی بگی بهشون

ای بابا نمی‌دونستم دهن شما اول صبح بوی گل میده اینو باید اطرافیانت بگن نه ک خودت بگی

منظورم فقط خودم نیستم،  خیلیای دیگه رو هم دیدم که دهنشون بو نمیده.

حالا شما ک دهنتون بوی گ. ه میده ببخشید 

من فوبیا اینو دارم که بدنم بو بده هر روز درست نیم ساعت تو حمومم. البته بگما من شیر رو باز نمیزارم مو ...

روزی دوبار در حد ۵ دقیقه هر بار دوش بگیر بهتره 

من این کارو میکنم همش بوی خوب میدم آبم اسراف نمیشه

به عنوان کسی که مشکل روحی داره و مجبوری زود به زود میره حموم میگم ،فکر کن انقد غرق مشکلاتت باشی و بزور داری زندگیتو ادامه میدی بعد بری حموم نگران این باشی مردم اذیت نشن یوقت ،واقعا مسخرست

عزیزم دووم بیار خوب میشه زخم و کبودیات..

بومیگیرم ن اونقدر شدید ک بقیه بفهمن ازاون مدل نیستم . ولی وقتی بیام خونه دوباره ی دوش بدن میگیرم .من ...

اهان بازم خوبه عرقت تند نیست 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
حموم و مسواک و لباس تمیز همه انجام میدن دیگه🤐

همه ؟ 

مطمئنی ؟؟؟

من دانشگاه میرفتم بعضی دخترا واقعا بوی گوه میدادن 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت