2777
2789

حموم کردن واقعا حس خوبی داره 

پوستت رو با شامپو مو و بدن خارجی خوش بو استفاده کنی اصلا عشق می‌کنی از بوی خودت 

بعد حموم به پوست صورتت برسی 

سرم  ، آبرسان و مرطوب کننده بزنی

لباسای تمیز بپوشی ، زیر بغلتم اسپری ضد تعریق بزنی 

از تمیزی خودت عشق می‌کنی 

عاشق خودت میشی 

حموم کردن واقعا سرشار از احساس خوبه 

چرا از خودتون دریغ میکنید ؟ 

واقعا چرا بعضیا بوی بد میدن یا صورتاشون کثیفه با همون صورت کثیف هم آرایش میکنن حالت بیشتر بهم میخوره 

من موندم چرا براشون مهم نیست کسی بگه چه بوی گوهی میدی ، من همش استرس اینو دارم بوی بد بدم 

صبح که از خواب بلند میشم می‌دونم دهنم کثیفه و بو میده با هیچکس حرف نمیزنم که بوی دهنمو خونوادم حس نکنن 

میرم اول مسواک میزنم زبونمو می‌شورم بعد میام جواب سوالاشونو میدم

حالمم بهم میخوره با دهن کثیف صبحانه بخورم 

بعد بعضیا و میبینم با همون دهن کثیف اول صبح تو حلق شوهراشونن ، موندم اون شوهر چجوری بوی دهنشو تحمل می‌کنه 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قرآن مجید حموم میریم تند تند نظافت داریم اینارو برید مستقیم به همونایی که بگین که بهداشت رعایت نمیکنن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

چرا فکر کردی بقیه تمیز نیستن من اکثرا دور و برم ادما تمیزن فقط چندتا اقا دیدم اونم چون کارشون سخت بوده بو عرق میدادن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
بدن خودشونه اختیارشو دارن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐بقیه اذیت میشن چی؟ بازم بدن خودشونه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خب همه که مثل شما دهنشون بو نمیده چه اول صبح چه آخر روز!شماهم بجای مسواک زدن و قاطی کردن بوی بد دهان ...

واقعا کسیم هست صبح زود دهنش بو نده؟ رمز موفقیتش چیه منک روزی سه بار مسواک میزنم و نخ دندون میکشم بازم این مشکلو دارم البته خیلی شدید نیست کسیو خفه کنه خودم ولی متوجه میشم