2777
2789
عنوان

چرا حموم و تمیزی رو از خودتون دریغ میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی شما سبک زندگی خودت و اون رفاه و آرامشت  آمدی با بقیه مقایسه می کنی؟   شاید یکی انقدر بودجه برای کرم و شامپو بدن و سرم و اسپری و ... نداشته باشه!    شاید یکی دل خوشی از زندگی و همسرش نداشته باشه!    شاید یکی انقدر مشکلات و سختی تو دوران زندگی اش تحمل کرده که همین که می تونه یه جسم داغون مثل جنازه از تو رختخواب بکشه بیرون خیلی هنر کرده باشه! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من از اسپری ومام زیربغل خیلی میترسم فقط لیف میزنم روتین پوستیم ندارم فقط صورتمامیشورم باشامپوبدن قبل ...

بو نمیگیری ؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خب همه که مثل شما دهنشون بو نمیده چه اول صبح چه آخر روز!شماهم بجای مسواک زدن و قاطی کردن بوی بد دهان ...

ای بابا نمی‌دونستم دهن شما اول صبح بوی گل میده 

اینو باید اطرافیانت بگن نه ک خودت بگی 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
بدن خودشونه اختیارشو دارن

تا حالا ب پست ادمی ک بوی عرق میده خوردی؟؟؟

لامصبا میان باشگاه ادم نمیدونه تو کدوم کنج فرار کنه ک فقط بوی اینا نخوره بهشون

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
واقعا کسیم هست صبح زود دهنش بو نده؟ رمز موفقیتش چیه منک روزی سه بار مسواک میزنم و نخ دندون میکشم باز ...

اره عزیز چرا نباشه. بوی دهن همیشه ک مربوط به خرابی دندون نیست. عفونت معده و سنگ گلو و...و.... تو چک کنی بو نمیده

چند روز پیش رفته بودم ثبت نام مدرسه پسرم تو دفتر مدیر چندتا خانم جمع شده بودن فقط بوی بد دهن میومد صبح زود بود مشخص بود مسواک نزده بودن .فقط فراری شدم از اون محیط الوده🤮🤮