2777
2789
عنوان

شوخی نامناسب

335 بازدید | 16 پست

من اول مهر سال اول معلمیم هست و میرم سر کلاس 

از اردیبهشت باردار شدم (که غیر قابل پیش‌بینی بود) دو هفته پیش تقریبا سقط شد حالا همش اطرافیانم منو میبینن میگن میخاستی مدرسه نری مرخصی بگیری از زیر کار در بری نشد از این فکرا که مدرسه نری بیا بیرون و... .

یا میگن نقشه کشیده بودی که کمتر بری سر کلاس خدا میدونست نقشه داری.      و میخندن. منم دفعه های اول فقط خندیدم رد شدم ولی هنوزم منو میبینن میگن و میخندن و خوشم نمیاد

اینارو برا خنده و شوخی میگن ولی من خودم میدونم که بارداریم برنامه ریزی شده نبود و بنظرم این موضوع برا شوخی مناسب نیست شایدم من حساس شدم

دل بسته بودم بهش با اینکه هفته های اول بود.  

هی دارم سعی میکنم فراموش کنم باردار بودم اون حس دلتنگیش یادم بره ولی یسریا تو فامیل که شوخ طبعن منو میبینن اینارو میگن دوباره میرم تو فاز دلتنگی و اینکه چقدر ذوق داشتم به این هفته برسم برم غربالگری دست و پاهاشو ببینم 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه بد🙁

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهشون بگو محترمانه

بگو یبار دوبار شوخی بس کنید دیگه

بعدم اگه نمی فهمن رابطه رو کمتر کن 

کمتر و خشک تحویلشون بگیر مجبور شن ساکت شن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

حق داری ناراحت باشی 

امیدوارم زودتر دامنت سبز بشه

قدیم می گفتن بچه ای که سقط شد یه عیبی داشته 

که باعث تسلی دل مادر باشه 

نمی دونم دل شمارو هم تسلی می ده یا نه

بهرحال کاریه که شده شما هم مقصر نیستی 

خودت خودتو مواخذه نکن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

از دفعه اول نباید میخندیدی

و خیلی راحت بهشون بگو غم بقیه اسباب شوخی و خنده شما نیست که هربار یادآورش بشین و بخندین تا امروز از متانتم چیزی نگفتم اما شما حد و مرزهارو گذروندین هرچند زمان زیادی نگذشته بود اما من دلبستگی پیدا کرده بودم و با گفتن و خندیدن شما احساس بدی دارم و یادآور میشه برام

حق داری ناراحت باشی امیدوارم زودتر دامنت سبز بشهقدیم می گفتن بچه ای که سقط شد یه عیبی داشته که باعث ...

دقیقا من ۲تا سقط داشتم دومین سقطم بعد ۶سال انتظار بود خیلی سخت بود خیلی 

منتها دکتر هر دوبار گفت این بچه ها مشکل ژنتیک دارند باید خداروشکر کنید که سقط شده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

عزیزم مسلما اونها منظوری ندارن اما چون ناراحت میشی بهشون با احترام بگو که ناراحت میشی تا ادامه ندن اما اگه باز گفتن یکم جدی تر بگو .

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دقیقا من ۲تا سقط داشتم دومین سقطم بعد ۶سال انتظار بود خیلی سخت بود خیلی منتها دکتر هر دوبار گفت این ...

ماهم همه ازمایش هارو داده بودیم همچی خوب بود نمیدونم چرا یهو دیگه رشد نداشت و گفتن باید سقط کنم 

بهم دلیلش رو نگفتن ولی تو نت بیشتر برا همین مشکل ژنتیکی گفتن

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من ۲تا سقط داشتم دومین سقطم بعد ۶سال انتظار بود خیلی سخت بود خیلی منتها دکتر هر دوبار گفت این ...

اخ اخ متاسفم واقعا 

الان نی نی دارین؟

ماهم همه ازمایش هارو داده بودیم همچی خوب بود نمیدونم چرا یهو دیگه رشد نداشت و گفتن باید سقط کنم بهم ...

اره به خواست خدا احترام بزار و شکر کذار باش به وقتش جبران میشه برات

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....