2777
2789

چرا نمیشه ء گذاشت 🙄آره خداروشکر باورم نمیشه من خیلی اتفاقی و از روی اینکه دوستم حفظ میکرد منم واسه سرگرمی شروع کردم گفتم فوقش یه جزء حفظ کنم و تموم ولی نمیدونم چطور شد که نتونستم ول کنم 😃الان هم سوره بقره آل عمران و نساء رو حفظ کردم

البته ول کردم چند ماه چون سوره ی نساء خیلی سخت بود😬😵‍💫💔ولی بعدش برگشتم الان هم گفتم برم تا ۱۰ ولی دعا کنید حافظ کل بشم 

مسئله ی دیگه هم اینه که حس میکنم اصلا لیاقت ندارم و به قرآن عمل نمیکنم مگه فقط حفظ کردنه؟ 🙃😭 

ما شاء الله بهت. احسنت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

عزيرم افرين چند مدت طول كسيد اينا رو حفظ كرديد ؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی و عاقبت بخیر 💖

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

اول که ماشاءالله 

دوم خدا توفیق عملش رو هم میده 

بازم میگم خوش به سعادتت

ماشاءالله☺️🪴

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منم دعاکن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

خیلی هم عالیه الکی هم شیطون گولت نزنه حفظ هم خیلی خوبه درکنارش کلاس تدبردرقران و تفسیر وایناشرکت کنی کمک‌میکنه حفظ برات راحتترمیشه وفهمت هم ازایات میره بالا ولی اینکه فکرکنی حفظ کارکمی هست وخدایی نکرده کم ارزش نه اصلا اینطورنیست 

عزیزم ۶ماه که ۴ماه بینش ول کردم فقط مرور میکردم

چطور حفظ کردی زیر نظر استادی؟؟کجا میری؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅