دیار80 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 79 عنوان تجربه هاتون از مراقب پوست 65 بازدید | 6 پست خانما بیایین از تجربه هاتون بگین که چیا استفاده میکنین برای صورتتون که جوش نداره و صاف و روشنه ؟«ماسک…»واس بیرون زفتنی چی میزنین؟کرم پودر یا شد آفتاب و…؟بیایین بگین از تجربه هاتون استفاده کنیم❤️🙏🏻 کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋 1404/04/27 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا_ام1 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 1346 از روتین های خیلی مرحله ایی پرهیز کنبیرون میری حتما ضد آفتاب بزن یه ابرسان خوب داشته باش روی پوست نم دار بزناگه زیاد بیرونی یه میسلار هم بگیر خوبه ترمیم کننده و ضد جوش و کرم دور چشم اینها هم که اگه باشن بهتره اما بیسش همونه
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4099 من چند وقتیه از تخم کتان استفاده میکنم اگه بگم معجزه شو شب اول میبینی بی راه نگفتم خیلی عالیه حتما استفاده کنید بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
cactooos عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 2015 من با امشب دو شب میشه که ماست میمالم صورتم پولم نمیرسه آبرساو کرم های گرون بخرم معتقدم همشون بکار انجام میدن
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1662 من چند وقتیه از تخم کتان استفاده میکنم اگه بگم معجزه شو شب اول میبینی بی راه نگفتم خیلی عالیه حتما ا ... عزیزم برای چیه؟
هاانیتا عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 4099 عزیزم برای چیه؟ پوست و روشن میکنه چروکای ریز و از بین میبره منافذ و میبنده هزار و یه خاصیت داره خیلی خوبه بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم
دیار80 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 79 من چند وقتیه از تخم کتان استفاده میکنم اگه بگم معجزه شو شب اول میبینی بی راه نگفتم خیلی عالیه حتما ا ... به چه صورت استفاده میکنین؟ کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋