2777
2789
عنوان

مشکلات بعد ازدواج من پارت دو 😂❤️

418 بازدید | 21 پست

اولیش همین که من سرمایی ام اون گرمایی

دومی

همسرم خودش خونه داشت و تنها زندگی می‌کرد

چون کارش و دانشگاهش اینجا بود و هست

خونه اش هم کامل و لوکس

با این حال باز جهیزیه کامل خریدیم ما ۵۰ .۵۰ می‌خریم

بعد الان عقدیم

بعد چند ماه هنوز اینجا احساس غریبی میکنم 

مثلا روزا اول سر یخچال نمی رفتم بهش هر چی میخواستم می گفتم

با شوهرمم دوست بودما ولی خونه اش نیومده بودم

جهیزیه خودمو بچینم فک کنم راحت باشم دیگه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

شما هم اینجور بودین ؟؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری شوهر پولدار پیدا کنم کمککککک

حالا مگ ما شوهر پولدار داریم😭😂

وااا آدم با همسرش راحت نباشه با کی راحت باشه

با خودش راحتم‌

خونه اش انگار مهمونم

فکر کنم هیچچ زن و شوهری گرمایی و سرمایی بودنشون شبیه هم نیست کم کم عادت میکنی بهش 😂😂دوران عقد مگه ...

دقیقا😭😂من پدر مادرم مث همه

ما زیاد این‌چیزها برامون مهم نیست 

وااا آدم با همسرش راحت نباشه با کی راحت باشه

خونه خودت راحتر از خونه بابات بود 

من احساس میکنم خونه بابام خیلی راحته میتونم در ارامش زشت باشم ولی جلو همسرش ادم باید یک سری اراستگی داشته باشه نه😂😂؟

شما هم اینجور بودین ؟؟

نه والا

ما نه خونه لوکس داشت نه وسیله نه پول 

با بدبختی تونستیم یه چیزای رو دست و پا کنیم

پس لذتش رو ببر

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خونه خودت راحتر از خونه بابات بود من احساس میکنم خونه بابام خیلی راحته میتونم در ارامش زشت باشم ولی ...

عشقم منم خونه بابامم ولی خب در جواب سوالت میگم نظافت روزانه مثل مسواک زدن شونه کردن مو عطر زدن دیگه فرقی نداره کجا باشی من با آرایش کردن هرروز تو خونه تو دوران متاهلی مخالفم پوستمون داغون میشه بخواین همش آرایش داشته باشیم بدم تکراری میشیم باید تنوع بدیم😅

خونه خودت راحتر از خونه بابات بود من احساس میکنم خونه بابام خیلی راحته میتونم در ارامش زشت باشم ولی ...

اراسته ام همیشه 

خوشبختانه از آرایش خوشش نمیاد نه مثلا بخاطر این که بعضی ها حس میکنن غیرت یعنی این

میگه چهره طبیعی تو دوس دارم

بعد ما چون چند سال دوست بودیم

همه جور منو دیده 😂😂😂😂غمم نیست

نه والاما نه خونه لوکس داشت نه وسیله نه پول با بدبختی تونستیم یه چیزای رو دست و پا کنیمپس لذتش رو بب ...

نه منظورم حس غریبی 

عشقم منم خونه بابامم ولی خب در جواب سوالت میگم نظافت روزانه مثل مسواک زدن شونه کردن مو عطر زدن دیگه ...

دقیقا آرایش رو مخه