2777
2789
عنوان

شما اگر جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 22 پست
نمیتونم💔اخه مشکل اینه که شوهرم ادم بی شیله پیله ای عه یا صدشو میزاره یا وقتی ناراحت باشه خیلی راحت ...

بنظرم،دوری و دوستی...

شوهرت خیلی کینه ای ب نظرم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

عزیزم من که کاری نکردم...من اونجا طاقتم طاق شده بود خداشاهده نمیکشیدم. بی خبر از ماجرا بلند شدم دیدم ...

عزیزم اون لحظه باید به خانوادت زنگ میزدی یا با دوستی خاله ای کسی میرفتی دندون پزشکی خیلی عادیه شوهرت کلافه بشه از خانوادت اون بندگان خداهم مقصر نبودن ولی هرکسی جای شوهرت بود عصبی میشد مثلا تورو به اونا سپرده بود که خیالش راحت باشه 

اشتباه دومت اینه میزای شوهرت خیلی برای خانوادت خودشو اذیت کنه اصلا نباید بزارید دوهفته برای شما بیمار داری کنه که اینجوری دنبال جبرانش از سمت خانوادت باشه 

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذار صدشو بذارهتا بعدا بکوبه سرت

بهش گفتم...از همون اول که یکسره میومد و هوای خانوادم رو داشت بهش گفتم! 

مثلا مامانم یک اشاره کرد گفت مدل خونه رو دوست ندارم پاشد  همون لحظه بیل و کلنگ اورد ما تا چندوقت بنایی داشتیم! 

یا سریع همه کار میکرد براشون.. از اول گفت حفظ ظاهر کن ولی اذیت نکن خودتو گوش نمیده که نمیده 

میدونم حق داره ولی وقتی ناراحت میشه و چون خونوادم از چشمش افتادن خیلی بد باهاشون حرف میزنه ببین من ت ...

من یک عمر احترام پدر مادر نگه داشتم ،احترامی ک دو طرفه نباشه مفت نمی ارزه،همسر شما توقع ب جایی داره برا اولین بار ک هیچ تکرارش دیگ واقعا قابل تحمل نیست ،هر چن ک بد حرف زدن هم روش درستی نیس

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏
بهش گفتم...از همون اول که یکسره میومد و هوای خانوادم رو داشت بهش گفتم! مثلا مامانم یک اشاره کرد گفت ...

قدر شوهرت و بدون عزیزم آدم خیلی خوبیه قطعا در مقابل همچین آدمی پدر مادرت باید جبران کنن

میدونم حق داره ولی وقتی ناراحت میشه و چون خونوادم از چشمش افتادن خیلی بد باهاشون حرف میزنه ببین من ت ...

منم اینجوریم وقتی از دست کسی ناراحت باشم واقعا نمیتونم باهاش خوب برخورد کنم 

ب شوهرت بگو هیچ کار نکنه واس خانوادت ک توقع نداشته باشه کلا 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بنظرم شوهرت رفتار هاش یکم بچه گانه است . باید به بزرگترش احترام بذاره و توقعات رو پایین بیاره. 

باید بدونه که کار خیر رو برای تلافی انجام نمیدن . بخاطر دل اشون انجام میدن.