دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
من خودم یکم خوندم کامل نخوندم ولی انگار دوتا برادرن یکی از این پسرا به اسم ارمین شریک پدر یه خانوادس که دوتا دختر داره به اسم نفس و نگین و اینا هم میخوان انتقام بگیرن این پسرا از خانواده اینا چون قبلا مادرشون با پدر اینا بهشون خیانت کرده این دوتا برادر با این دوتا خواهرا دوست میشن خواهر بزرگه بود فکر کنم اون قبلا ازدواج کرده با برادر ارمین که دختره اسمش نگینه و اون یکی خواهره به اسم نفس هم با خود ارمین دوست میشن البته پدر و مادرشون نمیفهمن دوتا هم حلقه خریدن براشون درست مثل حلقه ای که پدر این دوتا دختر به مادرشون داده بود پدرش وقتی حلقه رو میبینه تو فکر میره ولی دخترا میگن دوستمون داده خلاصه نمیفهمه این دوتا دخترو عاشق خودشون میکنن و خوب به دخترا دارو میدن تو مهمونی و بهشون تجاوز میکنن به قصد انتقام ازشون فیلم هم گرفتن تهدید میکنن و نمیزارن رابطه شونو تموم کنن . ولی برادر ارمین که اسمش یادم نیست عاشق دختره نگین میشه و دختره ازش باردار میشه خلاصه اینا هم میفهمن پدرشون باز به مادرشون خیانت میکنه و مادره هم میفهمه دختره حامله هست و ..... بقیشم خودت بخون نصف رمانو گفتم
من هرگز کسی را از زندگی ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.