2777
2789
ببین تمامش برنامه خودشونهمردم اگه کاری میتونستن انحام بدن که پیش میبردن

مردم تنهایی نمیتونن ب وقتش ایشالله. اما این گرونیا تو کشورای دیگه هم میشده مردم متحد میشدن نمیخریدن اون محصولو مجبور میشدن ارزونتر بدن. اما اینجا نه مردم متحدن نه اون زالوها دست از پرویی برمیدارن

parasoo1989@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره کردن ما رولبنیات نمیخوریم چشممرغ و گوشت و تخم مرغ و میوه و زهرمار و کوفت چی دستور میفرمایید اق ...

آروم باش 😁دولت نگفته

مردم خودشون میخوان دست به یکی کنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مسخره کردن ما رولبنیات نمیخوریم چشممرغ و گوشت و تخم مرغ و میوه و زهرمار و کوفت چی دستور میفرمایید اق ...

حالا عصبانی نشو گفتن یه هفته.مگه تحریم تنباکو یادتونرفت.خوب شما برو بخر.لبنیات رو یه هفته نخر تا قیمتا مشخص بشه همین

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

والا پنیر تبریز شده 700 هزارتومن، چه خبره آخه

لیقوان۷۰۰ هست.🤦♀️منم به جز این هیچ پنیری نمیتونم بخورم لامصب خیلی خوشمزس

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

محصولات کاله و میهن ظرف یک هفته ۵۰ تومن گرونتر شدن برای همین گفتن نخرین تا قیمتا بررسی بشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین تمامش برنامه خودشونهمردم اگه کاری میتونستن انحام بدن که پیش میبردن

آره بابا

هیچ برنامه ای برای کنترل تورم ارائه نمیده دولت

یه یارانه ثابته که هی داره پلاستیک خرید مردم کوچکتر میشه اونم خیلیا نمیگیرن خود ما ۵ سال پیش یارانه مون قطع شد فقط بخاطر اینکه حقوق کارگرهای کارگاه میومد به حساب شوهرم

حالا عصبانی نشو گفتن یه هفته.مگه تحریم تنباکو یادتونرفت.خوب شما برو بخر.لبنیات رو یه هفته نخر تا قیم ...

ربطی نداره اونی که لبنیات گرون میده چون همه چی گرون شده همه کسب و کارا گرون میکنن بخاطر اقتصاد و زندگی مزخرف مونه. یه چیز دیگه باید ريشش دربیاد تموم شه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان شبکه سه سلام صبح بخیر مجری داره صحبت میکنه میگه وزیر جهاد کشاورزی نظراتی میده که کمر ما شکسته وزیر گفته اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید قیمت های دستوری حذف بشه😐یعنی هر کی هر چی دوست داره قیمت بذاره

میگه تو یه هفته پنجاه و هفت تومن ماست گرون شده مردم نمیتونن بخرن چه وضعشه آخه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴