2777
2789

دیروز رفتم دکتر تخمدان چپ و راستم هردو بزرگ شدن و کیست ریز دارم

گفتم خیلی شدیده گفت نگران این نباش

گفت چربی شکمی داری فس فود و شیرینی ممنوعه

و قرص داد و البته عفونت هم دارم

۵۰۰ویزیت دادم ۲۲۰۰ قرصام شده واقعا اگر نداشتیم چی میشد

من خودم اگر مجرد بودم نمیتونستم تهیه کنم الانم شوهرم هزینشو داده

۲ملیون ازمایشم شد۷۰۰هم سونوگرافی🤦‍♀️

سوالم اینه واقعا کبست ریز خطرناکه؟ یبار یه دکتر گفت کیست ریز خیلی نگران کننده نیست

و‌گفتم ک من زود به زود پریود میشم گفت این بهتره تا پریود نشدن

قرصایی بهم داد هم ایناست

لاکتوفم و ازیترومایسین که فکر کنم برا عفونته

اسپیرونولاکتون

دوفامد

متفورمین

اینوزیتول

💍♥️

تنبلی تخمدان خیلی وسیعه 

تاثیرش روی همه چی هست 

پس بله مهمه 

خطرناک نیست اما بسیار بسیار مهمه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم این روزا خانما به خاطر سبک زندگی اشتباه خیلیاشون تنبلی دارن

اما خب داروهاتو منظم بخور و تا زمانیم ک اسپیرونولاکتون میخوری برای بارداذی اقدام نکن تا س ماه بعد قطع کامل دارو 

چون باعث دوجنسیت شدن جنین میشه اگه پسرباشه

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

عزیزم شما علائمت چی بود؟ 

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

عزیزم شما علائمت چی بود؟

من چاقی بی دلیل دارم یعنی نسبت به غذایی میخورم ۱۰برابر بیشتر‌چاق میشم

ریزش مو

چونم مو دراورد

میشد ۲ماه پریود نمیشدم از وقتی ورزش کردم ۱۵روزی یکبار پریود میشم

💍♥️