2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفرین ناحق نمیگیره 

ولی من به چشم زخم اعتقاد دارم

یه ونیکاد همیشه همراه داشته باش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نفرین الکی ولی خیلی خطرناک باشه حرفاشون و بزنن به سینه و هرروزم پیشت باشن

به خودشون برمیگرده اون نفرینای الکی 

میگن وقتی یه نفر نفرین میکنه یه فرشته هست که میره پیش شخص مقابل اگه اونم نفرین کنه.نفرین بهش میرسه اما اگه نفرین نکنه اون نفرین به صاحبش برمیگرده

نفرین ناحق نمیگیره ولی من به چشم زخم اعتقاد دارمیه ونیکاد همیشه همراه داشته باش

خب کسی که نفرین کرده حسودم هست وگرنه اینکارو نمیکرد حسادتم دیدم ازشون

کسی که نفرین میکنه نحسه

نفرین ممکنه انرژیش مث چشم زخم باشه؟

.   نفرین اگه به ناحق هم باشه  و به اون شخص بگیره.   چون خدا شاهد و ناظر بر بی گناهی اون شخص هست و خدا قادر و تواناست یه خیر و برکتی تو همون اتفاق قرار می دهد که شخص بیشتر سود کنه تا ضرر 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خب کسی که نفرین کرده حسودم هست وگرنه اینکارو نمیکرد حسادتم دیدم ازشونکسی که نفرین میکنه نحسهنفرین مم ...

کلا خودت زیاد درگیر این ترس و افکار نکن.   تو یه خدای قادر و متعال و حکیم داری.   خودت بسپر به دست های خدا.  سوره ناس و فلق زیاد بخون

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بله. خودم من. نفرین اگه به ناحق هم باشه و به اون شخص بگیره. چون خدا شاهد و ناظر بر بی گناهی او ...

خب وقتی چندنفر هرروز با حسادت و نفرین محاصره کنن تورو چطور میتونی حرکت کنی یا انرژی مثبت به طرفت بیاد

کلا خودت زیاد درگیر این ترس و افکار نکن. تو یه خدای قادر و متعال و حکیم داری. خودت بسپر به دست ه ...

من چندبار خدا بهم گفت که از اونجا برو ولی گوش ندادم یعنی وقتی خونه نباشم خیلی همه چیم بهتر میشه

خب کسی که نفرین کرده حسودم هست وگرنه اینکارو نمیکرد حسادتم دیدم ازشونکسی که نفرین میکنه نحسهنفرین مم ...

همه اونایی که نفرین میکنن که حسود نیستن

بعضیا بهشون ظلم شده نفرین میکنن

ولی نعرین از سر حسادت چیز بی معنیه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خب وقتی چندنفر هرروز با حسادت و نفرین محاصره کنن تورو چطور میتونی حرکت کنی یا انرژی مثبت به طرفت بیا ...

چون تو انرژیت از خدا می گیری.  که الرحمن و الرحیم هست.  منبع انرژی بی کران هستی خداست.  بعد تو از چند تا بنده ضعیف و حقیر می ترسی؟  

مگه ذکر.  لا حول و لا قوه الا بالله  نمی گی؟   همه اتفاقات خدا رقم می زنه. 

من چندبار خدا بهم گفت که از اونجا برو ولی گوش ندادم یعنی وقتی خونه نباشم خیلی همه چیم بهتر میشه

خدای ما خدای فرصت هاست.  دوباره تلاش کن و در کنارش هم از خدا بخواه که بهت کمک کنه از پیش این ادم ها بری

همه اونایی که نفرین میکنن که حسود نیستنبعضیا بهشون ظلم شده نفرین میکننولی نعرین از سر حسادت چیز بی م ...

اینا حسود هم هستن علاوه بر اون

از سر حسادت هم هست دیگه چرا بی معنی میخوان اون خشم درونیشونو اینجوری تخلیه کنن که راهتو ببندن