2789
عنوان

شوهر گیر

145 بازدید | 12 پست

چیکار کنم همسرم کمتر بهم سخت گیری کنه واقعا دارم زده میشم همش دعوا داریم از کنترل کردن و اعتماد نداشتنش به من و اینکه به همه چیزایی که میخوام بپوشم گیر میده خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل  اینکه بیاد خاستگاریت پوششت چطور بود؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

قبل اینکه بیاد خاستگاریت پوششت چطور بود؟

ازاد بودم مانتو هرچی میخواستم و …

بهش میگم خودت منو اینطور پسندیدی الان میای اینجور میگی من واقعا ادم مذهبی نیستم خوشم نمیاد

ایناهمش مشکلات اول ازدواجه.چندسال ک بگذره خوب میشه توفقط صبرکن

امیدوارم هرچی بخوام بپوشم بحث میکنیم و من اصلا چیزای عجیبی نمیپوشم 

کلا مانتو های گشاد و بلند و قبول داره چیز قشنگ کلا ندارم

ازاد بودم مانتو هرچی میخواستم و …بهش میگم خودت منو اینطور پسندیدی الان میای اینجور میگی من واقعا ادم ...

خب چی میگه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

امیدوارم هرچی بخوام بپوشم بحث میکنیم و من اصلا چیزای عجیبی نمیپوشم کلا مانتو های گشاد و بلند و قبول ...

دقیقا شوهرمنم همینجوریه بااینکه من چادریم هی میگه اینجوری بپوش اونجوری بپوش ولی ببین هرکاری بکنی بخاطردل شوهرتو خداداری میکنی راه دوری نمیره تواینجا به حرف شوهرت میکنی اون یع جادیگه به حرف تومیکنه.البته منم امیددارم چندسال دیگه درست بشه...من کلاقبل ازدواجم تاالان ۹۰درجه فرق کردم واقعا اینحوری بودن ودوست نداشتم وندارم ولی انجام میدم ومطمئنم خدایک جا اجرمو میده

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

میگه من همینم که هستم و اینجوری باید باشی

دقیقا.میگه من اینحوری دوس دارم.میگم مگه ندیدی من اینجوری نبودم میگه من عاشقش شدم واقعنم حجابت خوب بود ولی اگ اینجوری باشی من بیشتردوستت دارم

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم