2777
2789
عنوان

خیانت یا توهم

679 بازدید | 92 پست

منو همسرم ی سالی هس ک به مشکل خوردیم و همش تو قهر و آشتی بودیم و این مشکلات و دعواها به خاطر این بود ک آقا سرو کپشش میجنبید و قبلانم ازش خیانت دیده بودم تو این قهرو آشتیا حس کردم بازم خیانت میکنه اخه ی خانم و فالو کرده بود ک اون خانم ی استوری توی هایلایتاش داشت ک انگار تو ماشین همسر من بود من موقعی ک قهر بودم این و فهمیدم به اون خانم پیام دادم ایشونم گفتن ک خودشون متاهلن و من اشتباه میکنم بعد چند وقت همسرم اومد و ازم خواست به زندگیمون فرصت بدم من به خاطر بچم قبول کردم

ولی بعد برگشتنم میدیدم مشکوکه هر وقت زنگ میزنم در حال مکالمس بدونه هم رسید از جیبش پیدا کردم ک برا گل فروشی بود و تاریخش دقیقا با تاریخ استوری اون خانم یکی بود دوباره دعوامون شد و منو از خونه بیرون کرد ولی خودش دوباره اومد ب غلط کردن افتاد همش میکه تو اشتباه میکنی دست رو قرآن میزاره ک اصلا اون خانم و نمیشناسه من وقتی خونم بودم اینستا بسته شد الان قهر خونه پدرمم از وقتی اینستا وصل شده دیدم ک بازم هم دیگه رو فالو کردن قرار بود برم توافقی تموم کنم اونم راضی بود ولی وقتی دیدم هم و فالو کردن نرفتم واسه توافق و وکیل گرفتم برا مهریه اون خانم چندتا عکس تو پیجش گذاشته ک داخل ماشینه و انگار ماشین شوهر منه ولی به گفته همسرم فقط شباهته😂😏 الانم دوباره ازم میخواد فرصت بدم بهش میگه اون خانم و از سر لجبازی فالو کرده تا حرص من و دربیاره منم گفتم خب پس برو انفالو کن الان سه روزه ک هروقت میگم انفالو کن میگه چشم همین الان ولی کاری نمیکنه قسم مرگ بچه و پدر مادرشم میخوره ک با اون خانم ارتباطی نداره قراره فردا برم حضوری صحبت کنیم چیکار کنم بدونم راست میکه یان خب اگه اون و میخواد چرا منو ول نمیکنه تو رو خدا ی راهی بگین بفهمم داستان چیه یعنی من شماکم؟

نه درست فکر میکنی عزیزم کاملااااا درست چرا طلاقت بده وقتی هم میتونه به کثافت کاریش برسه هم ی زن داشته باش بچه اش نگه داره از مهریه هم فرار کنه

هر مردی که درخواست دوستی بده کوووو..چه اییه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه فکت نا محبوب : پسرها میتونن همزمان با داشتن دو زن و چهار تا بچه و ۲۰ تا اکس ، وانمود بکنن که پاکن🤣🤣

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

خیلی از آینده میترسم از طلاق از. اینکه اون بره خوشبخت شه من بمونم تنها از اینکه من اشتباه کرده باشم ...

عزیزم بنظرت تنهایی ادامه دادن بهتره یا موندن با آدمی که قابل اعتمادت نیست ؟

کدومش ترسناک تره برات ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اینجور مواقع باید بزرگترهای دو طرف مشکل رو حل کنن

پدر و مادرش در جریان قرار بگیرن با پدر و مادر شما

بزرگترها باید شوهر شما رو وادار کنند مثل آدم زندگی کنه و دست از بچگی برداره مرد زندگی باشه

میترسم ک اشتباه کرده باشم و واقعا شکم الکی باشه

این ترسیه ک شوهرت دوسداره و میخاد داشته باشی عزیزم . اول اینکه حس ی زن اشتباه نمیکنه دوم اینکه وقتی خودت دیدی چجوری میخوای انکار کنی سوم اینکه واقعن از ته قلبم میخام و امیدوارم که اشتباه کرده باشی و خدا این شک رو از دل ببره و بهم برگردین و خوشبخت باشین باهم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو