2777
2789

معیار های اولیه چه چیزایی باید باشه؟

بنظرتون خانواده شلوغ داشتن دلیل منفی حساب میاد برای شخص؟

یا اینکه پدر حامی داشتن چقدر مهمه؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دلیل مثبتتتتتتتتتت خیلی مثبت وآب من خانواده کم‌جمعیت ازدواج کردم پدرم درومد

جدی میگید؟

از چه لحاظ بده خانواده کم جمعیت؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

تک فرزند باشه مادر نداشته باشه پدرشم یه سکته زده باشه..و پولدار

🤣🤷‍♀️

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
خانواده شلوغ به نظرم آره خیلی دردسرش زیاده خودم چند تا خواستگار سر همین مسئله رد کردم الانم واسه داد ...

واقعا فقط بخاطر همین دلیل رد کردید؟

از چه لحاظ منفی به حساب میاد خانواده پرجمعیت داشتن؟

دوستان بیاین راهنمایی کنین همچین تاپیکی بره پربازدیداگه حس ششم یا مادرشوهر خواهرشوهر بود همه میومدین

دقیقا 

تاپیکای مفید خیلی کم دیده میشه 

خانواده شلوغ به نظرم آره خیلی دردسرش زیاده خودم چند تا خواستگار سر همین مسئله رد کردم الانم واسه داد ...

کم جمعیتم بده فک کن طرف تک فرزند باشه

دربست در اختیار پدر مادر

🐈🐕🌙💖