یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بیا یبارم که تصمیم واقعی گرفتیم وسوسه م کردی😂😂باشه ازشنبه،فردا بشینم دوتابشقاب غذا بخورم😂😂
😂😂😂آخه شوهر منم همیشه میگ دیگ از فردا میخوام رژیم بگیرم میگم نه بمون شنبه اول هفته انرژی زیاده شروع کن😂خدا روشکر بعد مدتها همون شنبه سر رسید اینم رژیمش رو گرفت
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ماشالا خشگلم🥲💘 من دقیقا دوس دارم روتین زندگی خوب داشته باشم ولی خب به هزینه هم نیاز دارههه دیگهه:/ ...
فداتشم
عزیزم بجز باشگاه و کتاب ماهی یکبار بقیه ش بدون هزینه ست
یوگا از یوتیوب انجام میدم
پادکست از کست باکس گوش میدم
مدیتیشن هم با برنامه ی کست باکس پیش میرم
سحرخیزی و پیاده روی و حفظ ارامش و ایناهم که رایگانه
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
اگه میخواهی همراهم باشی توی تلگرام گروه دارم با بچه های نی نی سایت و پیشرفت چشم گیری داشتیم خداروشکر دوست داشتی درخواست بده لینک بفرستم
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…