2777
2789
عنوان

سبک زندگی تون چجووریههه👀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست

۹ بیدارمیشم

تا 1۰ ورزش 

کار خونه

ناهار اماده میکنم

ناهر میخورم 

میخوابم تا ۵

۵تا۷ تی وی 

۷تا ۹ بیرونم

۹ چای میخورم فیلم میبنم تا یک

یک میخوابم 

فردا تو برنامم پخت کیک دارم

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

لایف استایل عالی✅

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ بیدارمیشمتا 1۰ ورزش کار خونهناهار اماده میکنم ناهر میخورم میخوابم تا ۵۵تا۷ تی وی ۷تا ۹ بیرونم۹ چای ...

عالی عزیزم😍 

به نظرم خانه داری هم شغلی هست که باید حقوق داشته باشه ولی جامعه ای که توشیم درک شون نرسیده هنوز🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم همینم مخصوصا اون جمله آخر:))😂🤝

😂😂با یکی کاربرای اینجا فست هستیم ایشالا نتیجه بده رژیم بقیه ش اومیه😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بگوو ما هم بدونیم😍😂

از تاپیکان مشخصه 😁 طولانی میشه تایپ کنم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😂😂با یکی کاربرای اینجا فست هستیم ایشالا نتیجه بده رژیم بقیه ش اومیه😂

ما گروه داریم عزیزم میایین؟ 

گروه رشد و توسعه ی فردی و خذف عادات بد و چالش های زیاد و.. 

ما گروه داریم عزیزم میایین؟ گروه رشد و توسعه ی فردی و خذف عادات بد و چالش های زیاد و..

کجاعزیزم؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

تا بتونم هر روز بچه هام و میبرم پارک.روتین باشگاه و کلاس دارن.تو خونه‌ورزش های مشخص انجام میدم.کتاب میخونم.برای بچه هام اصولا در مورد هیجانات رفتار حرف میزنم.کمی بازی می‌کنم بیشتر با هم بازی میکنن.هفته ای یه بار پول داشته باشم کافه میبرمشون.سعی میکنم ۱۱ دیگه خواب باشیم همه اصولا من بیدارم.هر روز تمیزکاری تا بتونم.

الان که تابستونه 

شنبه تا چهارشنبه ۷ بیدار میشم اماده میشم میرم سرکار تا ۴ عصر

۵ تا ۷ عصر میرم باشگاه دیگه از ۷:۳۰ دوش گرفته و تر و تمیز واسه خودمم تا ۱۲ شب .

پنجشنبه جمعه هم تفریح و استراحت 

پاییز که میشه ۲ روز در هفته دانشگاهم 

بقیه روزا همون روتینی که گفتم 

پنجشنبه ها هم رو درس و کنفراسام کار میکنم 

جمعه ها فقط استراحت

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
متاسفانه منم خوابم میاد😂😂🤝 خلاصه کن خا🥲😂

سحر خیز 

تغذیه و ورزش 

کتاب 

پادکست 

پیاده روی 

باشگاه 

یوگا 

مدیتیشن 

خوردن ویتامین ها 

روتین پوستی 

روتین مو 

روتین دندان 

شکرگزاری 

ژورنال نویسی 

رسیدگی به گروه و کانال

تحقیق درمورد نکات خوب و مهم 

کار کردن روی ظرافت و انرژی زناته 

حفظ ارامش 

خوردن اب کافی 

کار کردن رو یه مهارت خاص

کجاعزیزم؟

تلگرام و نی نی سایت 

اما بیشتر تلگرامیم ب دلیل حفظ اطلاعات شخصی