2777
2789
عنوان

سبک زندگی تون چجووریههه👀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
فردا نه بمون شنبه😂

بیا یبارم که تصمیم واقعی گرفتیم وسوسه م کردی😂😂

باشه ازشنبه،فردا بشینم دوتابشقاب غذا بخورم😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سحر خیز تغذیه و ورزش کتاب پادکست پیاده روی باشگاه یوگا مدیتیشن خوردن ویتامین ها روتین پوستی روتین مو ...

ماشالا خشگلم🥲💘 

من دقیقا دوس دارم روتین زندگی خوب داشته باشم ولی خب به هزینه هم نیاز دارههه دیگهه:/ یوگا هم پرسیدم خیلی هزینه میگیرن.. هعیی راهکاری داری عشقم؟

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تا بتونم هر روز بچه هام و میبرم پارک.روتین باشگاه و کلاس دارن.تو خونه‌ورزش های مشخص انجام میدم.کتاب ...

اخییی چه مامان خوبی🥲❤️‍🔥

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بیا یبارم که تصمیم واقعی گرفتیم وسوسه م کردی😂😂باشه ازشنبه،فردا بشینم دوتابشقاب غذا بخورم😂😂

😂😂😂آخه شوهر منم همیشه میگ دیگ از فردا میخوام رژیم بگیرم میگم نه بمون شنبه اول هفته انرژی زیاده شروع کن😂خدا روشکر بعد مدتها همون شنبه سر رسید اینم رژیمش رو گرفت 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ماشالا خشگلم🥲💘 من دقیقا دوس دارم روتین زندگی خوب داشته باشم ولی خب به هزینه هم نیاز دارههه دیگهه:/ ...

فداتشم 

عزیزم بجز باشگاه و کتاب ماهی یکبار بقیه ش بدون هزینه ست 

یوگا از یوتیوب انجام میدم 

پادکست از کست باکس گوش میدم 

مدیتیشن هم با برنامه ی کست باکس پیش میرم 

سحرخیزی و پیاده روی و حفظ ارامش و ایناهم که رایگانه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

فداتشم عزیزم بجز باشگاه و کتاب ماهی یکبار بقیه ش بدون هزینه ست یوگا از یوتیوب انجام میدم پادکست از ک ...

چقدرررررر خوب 

بازم موقق باشی عشقم🙂💘

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

😂😂😂آخه شوهر منم همیشه میگ دیگ از فردا میخوام رژیم بگیرم میگم نه بمون شنبه اول هفته انرژی زیاده شر ...

منم همینجورم😂😂😂

ایندفعه دخترم قول گرفته ادامه بدم میگه مامان باز قراره مسخرمون کنی نگو رژیم😂😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چقدرررررر خوب بازم موقق باشی عشقم🙂💘

مرسی عزیزم 

اگه میخواهی همراهم باشی توی تلگرام گروه دارم با بچه های نی نی سایت و پیشرفت چشم گیری داشتیم خداروشکر دوست داشتی درخواست بده لینک بفرستم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…