2777
2789

هر وقت اسم زن میاد ول میکنه میره  عروسی نمیاد جشن عقد نمیاد  همش تو خونه هم بهش میگن ازدواج میره تا سه روز نمیاد خونه    در واقع خیلی ضربه خورد سر این موضوع هر کی دست گذاشت رو همشون یکی دوست داشتن همش شد نفر دوم  طردش کردن  تحقیر شد یه جورایی اینقدر از دختر متنفر شده که اصلا   محل هیچ کسی نمیده  دانشگاهشم ‌ رفت پسرونه تا این حد زده هست مشکل اینجاست اصلا تو هیچ مراسمی مخصوصا  ازدواج نمیاد . هرچی بهش میگیم ازدواج انگار نه انگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش نگید مگه دور از جون مریضید که اذیتش میکنید

به وقتش خودش با یه دختر اشنا میشه و ازدواج میکنه

حالا ۴۰ سالشم شد بشه

هرکسی زمان ازدواجش یه سنیه

چه کاریه هی اصرار میکنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان من خودم از زن خوشم میاد اما از مراسمو عروسی یکم معذبم بدم میاد نه دوست دارم برم نه اینکه بگیرم البته فکر نکنم زنی پیدا بشه که نخواد عروسی و از این جشنای طولانی بگیره بنظرم داداشتم تو همین مایه هاس زن دوست داره ولی شلوغ کاریاشو نه.البته این مدل منه شاید داداشت این مدلی نباشه

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

ربطی نداره ک جشن جایی نمیاد 

ولی من کامل نخونده بودم ک متوجه شدم از کسی ناراحته ک اخرش دیدم نوشتی طرد شده . 

متاسفانه دلیل اینکه نمیخاد ازدواج کنه همینه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خب بهش نگید مگه دور از جون مریضید که اذیتش میکنیدبه وقتش خودش با یه دختر اشنا میشه و ازدواج میکنهحال ...

مشکل اینه که اصلا هیج حسی نداره به هیچ کس  

مشکل اینه که اصلا هیج حسی نداره به هیچ کس

خب الان نداره که طبیعیه

بعدا درست میشه

کاسه ی داغتر از آش نشید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب الان نداره که طبیعیهبعدا درست میشهکاسه ی داغتر از آش نشید

نه واقعا حسی نداره اسن زن میاد تا سه روز خونه نمیاد زده شده تا این حد سه سال اینجوری شده

نه واقعا حسی نداره اسن زن میاد تا سه روز خونه نمیاد زده شده تا این حد سه سال اینجوری شده

همه ش حرف خودتو میزنی هاااا

تمرکزتو بزار روی زندگی خودت اونم میدونه با زندگیش چیکار کنه