2777
2789
عنوان

خیلی خیلی ناراحتم بابت بدنم🫠

247 بازدید | 20 پست

پوست بدنم صاف و سفید و خوب بود

چند کیلو وزن زیاد کردم چون کمبود وزن داشتم پاهام پر ترک قرمز شده از باسن بگیر تا ساق پا

چرا یکی به من نگفت ی کرم ضد ترک بزنم موقع وزن گرفتن😭 دکتر هم رفتم ی لوسیون نوشت ک بیشتر نشن گفت سفید میشن و موندگار💔

بخاطر استرس هم کلییی جوش هورمونی زدم از صورت و گردن بگیر تا بازو و کتف جاشون هم نمیره

هعی واقعا اعصابم داغونه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

با چی وزن گرفتی ؟؟؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیاللل بابا حساس نباش

نمیشه پاهام پر ترک قرمزه ببینی وحشت میکنی انگار گربه چنگ انداخته.جای جوشام هم ک بدتر

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

پرخوری

مبارکت باشه ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

نمیشه پاهام پر ترک قرمزه ببینی وحشت میکنی انگار گربه چنگ انداخته.جای جوشام هم ک بدتر

منم همینم هرچی امتحان کردم جوشارو شدید تر کرده

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

بهتر شدید؟ چیکارا کردید

جوشام که رفتم دکتر پوست راکوتان خوردم زفتن اما الانم میرنم ولی یکی دو تا دونه

اون ترکا هم سفید شدن روی بالای رونام ولی ساق پام خیلی کم و کمرنگه اصلا مشخص نیس

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

منم همینم هرچی امتحان کردم جوشارو شدید تر کرده

وای ینی بدتر میشه هرچی بزنم😭

میخوام چند میلیون بذارم کنار ی ترمیم کننده خوب بخرم واسه جای جوشای بازو و کتفم

واسه صورتمم دکتر گفت باید سه جلسه میکرو لیزر کنی هر جلسه دو تومن🫤🫤🫤خیلیه فکر نکنم اینو انجام بدم

جوشام که رفتم دکتر پوست راکوتان خوردم زفتن اما الانم میرنم ولی یکی دو تا دونه اون ترکا هم سفید شدن ر ...

منم پس فردا دومین نوبت دکترمه.جلسه اول یکم چیز میز نوشت ک جوشام خشک شن گفت دفعه بعد ممکنه راکوتان بگم بخوری.گفتم من قبلا یک ماه خورده بودم ولی انزیمای کبدم بهم ریخت قطع کردم .گفتش ی مدل دیگشو مینویسم برات.

راکوتان موثر بوده برای شما؟

منم پس فردا دومین نوبت دکترمه.جلسه اول یکم چیز میز نوشت ک جوشام خشک شن گفت دفعه بعد ممکنه راکوتان بگ ...

اره پوستم صاف صاف شد

ولی الان نزدبک دوساله قط کردم وقتایی که هرمونام به هم میریزه میزنم ولی ن مثل قبل

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

منم پس فردا دومین نوبت دکترمه.جلسه اول یکم چیز میز نوشت ک جوشام خشک شن گفت دفعه بعد ممکنه راکوتان بگ ...

راستی فوضولی نباشه ولی اگه قرص افزایش وزن میخوری جوش و ترکات واسه اونه برگشتم دارن و عوارض جبران ناپذیر

اره پوستم صاف صاف شد ولی الان نزدبک دوساله قط کردم وقتایی که هرمونام به هم میریزه میزنم ولی ن مثل قب ...

عه چه عالی من شنیده بودم بعد پایان دوره مصرف دوباره جوش میزنی.

شما واسه جای جوش های هورمونی کرمی پمادی چیزی سراغ ندارید؟

2790
2778
2791
2779
2792