2777
2789
عنوان

سفتی شکم

173 بازدید | 9 پست

بچه ها به جز علائم دیگر بارداری که ممکنه تلقین باشه شبا هم تا دوبار بیدار میشم واسه ادرار روزا هم بیشتر از۵ بار ادرار دارم نفخ و سفتی شکم ب مدت یک ماه میتونه نشونه بارداری 

18 موعدمه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
2
66%
خیر
1
33%

ایشالا که خبر خوش بگیری حضرت فاطمه بهت عیدی بده روز تولدش

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه این علائم دارم 

معمولا این علائم از زمانی ایجاد میشه که سلول تخم در لوله های رحم تشکیل میشه و مقدار هورمون هاش سی جی میره بالا که معمولا دو هفته آدم متوجه میشه این حالت و داره در هفته سوم معمولا پریودی عقب میفته و متوجه بارداریت میشی اگه یک ماه هست این علائمو دارید و متوجه بارداریتون نشدید احتمالا مربوط به باردار نباشه 

معمولا این علائم از زمانی ایجاد میشه که سلول تخم در لوله های رحم تشکیل میشه و مقدار هورمون هاش سی جی ...

یک هفته قبل موعد قبلیم شروع شده بعد دو روز تاخیر خونریزی کم داشتم کامل نشد پری...اما این علائم ادامه داره هفته اولش تستم منفی شد دیگ بیخیال شدم ببینم این ماه تاخیر دارم اگ داشتم دوباره تست میدم