خانممعلمآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 195 عنوان هرکی تجربه ازشیرگرفتن داره بیاد 23 بازدید | 1 پست سلام میشه راهنماییم کنیازدیروزدخترم راشیرندادم شیرتوسینه هام جمع شده وخیلی دردمیکنه وحساس شدهبدن دردوکمردردهم گرفتم خیلی اذیتم نمیتونم بخوابم ازطرفی دخترمم بی قراری میکنه نمیخوابه شیرمیخوادشبابیدارمیشه طبیعیه؟چکارکنم😭😭 1404/04/25 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8965 یه بارگی نباید شبر رو قطع کردباید وعده های شیر رو کم کنیبعد قطع کنیحوله گرم بذار بدوش بریز دور دوش بگیربا بچا هم بازی کن سرگرم بشه روزها نذار بخوابه تا شب خسته بشه و بخوابه گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
نگارونوید عضویت: 1404/03/18 تعداد پست: 114 برو دوش بگیر و سینه هات را زیر آب خیلی یواش و ملایم بدوش ک توش شیر نمونه ک بیچاره میشی از درد زیر بغل ،من نوک سینه هام را باریمل مشکی کردم و به پسرم گفتم اُخ شده فردا باید برم دکتر تا خوب شه اینقدر فردا فردا شد که فراموش کرد فقط کامل سیرش کن هرچی دوست داره بده بهش 🌟این خیلی مهمه