دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 عنوان چهل میلیون تو دوماه خرج کردم 😐📸 579 بازدید | 28 پست پیرو تاپیک قبلم رفتم تو گزارش مالی بلو بانک جالبه از یک خرداد تا الان و هیچ چیز جالبی هم نخریدم فقط یه خرید بزرگ داشتم اونم یه ساعتکه شد ۴ تومن بقیه اش کجا رفت خدا میدونه الان عکس میزارم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘 1404/04/25 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17355 حتما خرید کردی دیگههمینجوری که خرج نمیشه چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 خرداد یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 تیر ماه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 عکس امد ؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15939 عکس امد ؟ بله دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 حتما خرید کردی دیگههمینجوری که خرج نمیشه خرید میکنم ولی خورد خورد مثلا یه روز در میون میرم کافه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
پاستیل۰۰ عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 14904 حتما خرید کردی دیگه خرج خونه هم کنارش باشه تعجب اور نیست من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15939 خرید میکنم ولی خورد خورد مثلا یه روز در میون میرم کافه چقدر زیاد کافه میری خوشبحالت.. مجردی؟ من یبار رفتم با بچه هام انقد چیزای گرون سفارش دادن دیگه نبردمشون دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 حتما خرید کردی دیگه خرج خونه هم کنارش باشه تعجب اور نیست خرید خونهلباسبا کارت همسرم بقیه اش برا کافه و ایناس من هیچی برا خونه نمی خرم😂😐 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
شیمااااجوووون عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 6808 چقدر زیاد کافه میری خوشبحالت.. مجردی؟ من یبار رفتم با بچه هام انقد چیزای گرون سفارش دادن دیگه نبردمش ... 😅😅اخی
زن_ادیسون عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 12837 مجردی یا متاهل؟اگه فقط خرج روزمره مجرد باشه زیاده بنظرم نام کاربری فانه شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد 7
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8668 چقدر زیاد کافه میری خوشبحالت.. مجردی؟ من یبار رفتم با بچه هام انقد چیزای گرون سفارش دادن دیگه نبردمش ... نه متاهلم تفریح دیگه ای ندارم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘