2777
2789
عنوان

چهل میلیون تو دوماه خرج کردم 😐📸

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 28 پست
خرج تفریح کردی؟یا لباس و لوازم آرایش خریدی؟

به نام خدا تفریح

لباس با کارت شوهرم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردی یا متاهل؟اگه فقط خرج روزمره مجرد باشه زیاده بنظرم

متاهلم عقدم

چیزی برا خونه نمی خرم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

😅😅اخی

والا جنبه ندارن جاهای گرون که میریم رعایت نمیکنن 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
همین هزینه های ریز پدر آدمو در میاره

دقیقا

خیلیم گرونه چیزای کافه فقط ب درد مرغ عشقای بی مکان میخوره😅

آره واقعا..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خیلیم گرونه چیزای کافه فقط ب درد مرغ عشقای بی مکان میخوره😅

من شوهرم مث بابا بزرگ هاس از کافه بدش میاد 

منم یا با خواهر

زن داداش هام

مادرم 

خواهر شوهرم

پسر خاله هام که بچه ان میرم

خلاصه هر بار میرم دنبال یکی

اگر چیزی نخریدی به احتمال زیاد خرج رستوران و کافه و فست فود شده

بله دقیقا

دلم میسوزه کاش لباس خریده بودم

من شوهرم مث بابا بزرگ هاس از کافه بدش میاد منم یا با خواهرزن داداش هاممادرم خواهر شوهرمپسر خاله هام ...

منم زیاد میرم فضای کافه رو دوست دارم مخصوصا ک با یه دوست صمیمی برم ولی معمولا چیز خیلی گرون سعی میکنم نخرم 

گاهی پیش میا تو یه روز دو بار کافه میرم😂

منم زیاد میرم فضای کافه رو دوست دارم مخصوصا ک با یه دوست صمیمی برم ولی معمولا چیز خیلی گرون سعی میکن ...

خیلیییی خوبه منم فرق برا عکس میرم 

اگر شاغلی همون اول که پول دستت میاد سریع طلا بخر

شاغل نیستم که