2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 60 پست
باید صبوری کنی دختر 18سالشه میشناسم که غذا و بو می‌کنه میخوره مرغ وگوشت اصلا پسر خودم مرغ وگوشت نمی‌ ...

آره کباب دوسداره تقریبا ولی نمیدونم چی میزنن توش میترسم اونم ات اشغال باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش ات اشغال دوست داره چیپس پفک هله هوله سوسیس کالباس کوفت زهر مار

نده چرا میخری؟؟ من اصلا اصلا سویس تا حالا دخترم نخورده اگرم خورده شاید یبار دوبار خونه کسی بوده کالباس ک اصلا اصلا .. پفک و چیپس خیلی میخورد یبار باز کردم بهش بدم توش پر کرم بود باورت میشه؟؟ با اینکه تاریخ انقضا هم داشت منم ریختم بیرون دیگم ندادم اوایل کمی بهونه می‌گرفت اما دیگه نه چیپس نه پفک هیچی فقط گاهی بستنی یا خیلی کم آبمیوه کیک خیلی کم.... یه بشقاب خوشگل عروسکی براش بخر براش سیب سرخ کن با سس بده بخوره مرغ کباب کن براش اکثر بچه ها دوست دارن... کتلت ماکارونی برنج اینا ...ببین منتظر نباش که اون بیاد بگه من اینو دوست دارم براش بخر بذار جلوش ببین چی میخواد

مثلا دختر من اصلا نه سیب درختی میخوره نه موز نه شیر نه هندونه نه خیار هیچی فقط گاهی بادوم یا پسته یا توت فرنگی یا خیارسبز همین مرغ گوشت اصلا نمیخوره اما به ماکارونی و لوبیا و برنج و اولیه و سیب زمینی علاقه مند هست تا وقتی که بهش پفک و چیپس و سوسیس و اینا میدی بچت غذا خور نمیشه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من بچه ام ۱۶ ماهشه از ده ماهگی غذا سفره خورد الان همه چی میخوره بعضی ها تا دوسالگی برا بچه غذا جدا درست میکنند خب بچه بعد بد غذا میشه به خود شما دائم سوپ وفرنی بدن میخورید؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بارهنگ شبیه دانه چیا هست عطاریا دارن

چجوری بدم بخوره؟عمرا لب بزنه 

من مریض میشه داروهاش شیرینه هنوز با سرنگ بهش میدم 

باورت میشه مریض میشه آب پرتقال آب لیمو شیرین با سرنگ میدم بهش اینقدر لب ب هیچی نمیزنه 

مثلا نصف لیوان آب پرتقال تو یکساعت بهش میدم 

من بچه ام ۱۶ ماهشه از ده ماهگی غذا سفره خورد الان همه چی میخوره بعضی ها تا دوسالگی برا بچه غذا جدا د ...

ن ن تو روش blw از همون اول غذا سفره میدن ینی از ۶ ماهگی 

ب روش های خاص ولی بازم بد غذاس 

خیر سرشون blw  جدید ترین و بهترینه گندش بزنن 

از وقتی باردار بودم میترسیدم ب عموش بره ک رفت دیگ