2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 60 پست
ن ن تو روش blw از همون اول غذا سفره میدن ینی از ۶ ماهگی ب روش های خاص ولی بازم بد غذاس خیر سرشون blw ...

درست میشه نگران نباش بعد موز هم سنگین هست حتما سیر هست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی روزی ک بشنوم بگه مامان گشنمه اون روز دیگ هیچی از خدا نمیخوام

میگه 😂منم‌ مثل تو بودم الان یه پسر ۱۴ ساله دارم یه دختر ۱۲ ساله هم دارم همچین که میگن گشنه مون هست زانوها من سست میشه 😅

میگه 😂منم‌ مثل تو بودم الان یه پسر ۱۴ ساله دارم یه دختر ۱۲ ساله هم دارم همچین که میگن گشنه مون هست ...

ی سوال فاصله سنی دوسال سخت بود؟

من میگم آدم بچه میخواد باید پشت هم بیاره یهو از آب گل دربیان آدم راحت بشه 

ولی همسرم با اینکه بچه دوم میخواد میگ باید فاصله سنی شون ۷ سال باشه 

بعد،من مخم واقعا نمی‌کشه اینو از آب دربیارم بعد دوباره از اول بارداری کولیک رفلاکس و...

ی سوال فاصله سنی دوسال سخت بود؟من میگم آدم بچه میخواد باید پشت هم بیاره یهو از آب گل دربیان آدم راحت ...

راستش من تا وقتی نوجوان نشدن سختی ندیدم وارد سن بلوغ که شدن برام سخت شده اذیت میکنند ولی خب درسته یهو از آب وگل درمیان من یه بچه ۱۷ ماهه هم دارم این خدا خواسته شد ولی خیلی خوبه بعد چند سال هیجان وشور اورد تو خونه مون با فاصله زیاد اینش خوبه یه تنوع ایجاد میشه توخونه 

راستش من تا وقتی نوجوان نشدن سختی ندیدم وارد سن بلوغ که شدن برام سخت شده اذیت میکنند ولی خب درسته یه ...

شاید باورت نشه همسر منم میگه ۳ تا خوبه 

من میگم تک فرزند ولی اصرار داره میگ تو نگران مخارج اینا نباش تو فقط مادری کن من شده شب نیام خونه خرج هر ۳ تاشون میدم 

ولی من میگم حداقل دوتا پشت هم مثل شما اونا رسیدن به ۱۳،۱۴ یکی دیگ میاریم اینجوری کمک هم دارم

راستش من تا وقتی نوجوان نشدن سختی ندیدم وارد سن بلوغ که شدن برام سخت شده اذیت میکنند ولی خب درسته یه ...

من ۲۶ سالمه ب دید جامعه داشتن دوتا بچه نرمال برام محسوب میشه 

ولی چون هم سنیم با همسرم ب دید جامعه برای اون زوده دوتا بچه 

من ۲۶ سالمه ب دید جامعه داشتن دوتا بچه نرمال برام محسوب میشه ولی چون هم سنیم با همسرم ب دید جامعه بر ...

اتفاقا من وهمسرم هم یک سال باهم تفاوت سنی داریم درست میگین الان به همسر من نمیاد با این سن سه تا بچه داشته باشه همسر منم ۳۶ سالشه 

اتفاقا من وهمسرم هم یک سال باهم تفاوت سنی داریم درست میگین الان به همسر من نمیاد با این سن سه تا بچه ...

چغدر جالب 

آخه من راجب بچه دوم پرسیدم اینجا گفتن شوهرت بچس امکان اینکه تو ۳۰ دلشو بزنید هست برا همین بچه نیارید 

میگم همسر من ۵ صبح میره تا ۹ شب دوجا کار میکنه ب عشق منو دخترم ک هرچی میخوایم داشته باشیم چرا باید تو ۳۰ سالگی‌ولمون کنه بره 

گفتن تو نمیفهمی مرد ۳۰ سالگی عقلش میرسه اوم موقع میفهمه انتخابش اشتباه بوده!!!

چغدر جالب آخه من راجب بچه دوم پرسیدم اینجا گفتن شوهرت بچس امکان اینکه تو ۳۰ دلشو بزنید هست برا همین ...

والا من که چند بار ازش پرسیدم پشیمون نیستی میگفت نه چرا باشم اتفاقا راضی هست تفاوت سنی زیاد با بچه ها نداره ولی خب من دلم میسوزه براش اونم خیلی داره کار وتلاش میکنه بخاطر ما من فکر میکنم همه مثل هم نیستن حالا شاید اون که اینجا گفتن هم تا حدودی درست باشه ولی خب شامل همه هم نمیشه شما خودت همسرت بهتر میشناسی حس میکنی همچین ادمی باشه بعضی آقایون خیلی خانواده دوست هستن 

چغدر جالب آخه من راجب بچه دوم پرسیدم اینجا گفتن شوهرت بچس امکان اینکه تو ۳۰ دلشو بزنید هست برا همین ...

عزیزم من فکر کردم بخاطر بچه ها میگی دلش زده بشه الان دوباره برگشتم کامنت شما خوندم دیدم گفتین شما دلش بزنید نه عزیزم این طوری نیست این چیزا به ذات ادم بستگی داره مثل اینکه مثلا شما دلتون تو ۳۰ سالگی زده بشه 

عزیزم من فکر کردم بخاطر بچه ها میگی دلش زده بشه الان دوباره برگشتم کامنت شما خوندم دیدم گفتین شما دل ...

ن ن خود آدم میگم وگرنه بچه ک از وجود آدمه 

مثلا هرچی ام لحظاتی سخت بشه حتی ی لحظه ام آدم فکرش نمیره ب اینکه کاش نبود