2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

234 بازدید | 60 پست

دخترم ۲ سالشه هنوز با خوردن بعضی چیزا اوق میزنه 

از ۶ ماهگی با روش چرت blw پیش رفتم ولی کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ساعت ۱۱ بیدار شده از اون موقع دوتا دونه ناگت ب زور 

ی موز ب زور با ۱۰ تا دونه پسته (من له کردم دادم خورده بازی بازی)

همین تا الان چرا له کردم چون خودش نمیجوئه یا یکساعت طول میکشه یدونه رو بجوئه ۱۶ تا دندونم داره ینی آسیاب هم داره 

خیلی لاغره 

از چت جی پی تی پرسیدم اینقدر از صب تا الان خورده کافیه گفت ن برای بچه دوساله واقعا کمه 

از طرفی خیلی هم تحرک داره 

تمام دنده هاش مشخصه ینی دیگ دارم دیوونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم امروزدرحدگریه حالم بدبودالانم بهش یه قرص اسیدفولیک ۱دادم وخوابوندمش به امیداینکه بیداربشه یه ...

بخدا منم گاهی ب خود زنی میرسم اینقدر عذاب میکشم

وای ولش کن هم خودتو داری دورازجون دیونه می‌کنی هم اون طفل معصوم و ... هرچی حساس باشی بدتره ببین چی دوست داره همون و بهش نده دختر من با وزن ۲ کیلو ب دنیا اومد تا الان که ۴ سالشه وزنش کمتر از هم سن هاش هست خیلی از غذاهارو نمیخوره خیلی از میوه هارو نمیخوره یا اصلا نمیخوره ولی من اصلا حساس نیستم هرموثع گرسنش بشه بهم میگه یا خودم چیز های ک دوست داره و براش میارم میخوره 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خودتون ژنتیک چطورید لاغر یا چاق پدر ومادر

من نرمال پدرش نرمال ولی از طرف پدری ژن چاقی دارن حتی برادر شوهرم افتضاح بد غذاس برنج میخوره اوق میزنه ۱۴ سالشه 

میدونم ب اون رفته 

ولی من کشش ندارم چون اون با اینکه بد غذاس ژن چاقی داره الان هم قد منه ولی ۹۰ کیلوعه 

عکس دوسالگیشم دیدم حداقل ۲۰ کیلو بود