2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه کارش؟درامدش چقدره؟من نامزد ثابقم سه ساله تو این کاره الان ۱۴ میلیارد در اورده

شوهر فعلا سرمایه ش کمه، بخاطر همین درآمدش هم به نسبت کمتره ولی به نسبت سرمایه ش خیلی خوب پیش میره

و اینکه تریدر تمام وقت نیست سرکار هم میره

شوهر فعلا سرمایه ش کمه، بخاطر همین درآمدش هم به نسبت کمتره ولی به نسبت سرمایه ش خیلی خوب پیش میره و ...

میشه ازش یه سوال بپرسی

من نامزد ثابقم رو طلا کار میکرد اولش خیلی ضرر کرد یکی دو سال تو ضرر بود بعد دیگه سود های بزرگ میکرد

همچین چیزی میشه؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

میشه ازش یه سوال بپرسی من نامزد ثابقم رو طلا کار میکرد اولش خیلی ضرر کرد یکی دو سال تو ضرر بود بعد د ...

ببین امکانش هست، یکی از دوستای قدیمی شوهرم بود که چندسال ترید میکرد و مغازه کفش داشت بعد یهو وضعش خیلی خوب شد ، حساب پراپ گرفته بود ، روی حساب ۳۰۰ هزار دلاری ترید میکرد، یادمه سه سال پیش از پرشیا یهو رفت روی سراتو بعدش هم آلفارومئو خرید، مغازه ش رو هم جمع کرد

ولی الان دیگه ازش خبر نداریم

ببین امکانش هست، یکی از دوستای قدیمی شوهرم بود که چندسال ترید میکرد و مغازه کفش داشت بعد یهو وضعش خی ...

چجوری حساب پراپ گرفته؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕