2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاییددددد مهمههه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
اره اول درستش کن بعد برو سر خونه زندگیت بعدا سختههه درست کردنش با حرف مردم هم جلو نرو مهم خودتی ببی ...

من الانشم دانشجوی شهر غریبم واقعا کسی به دادم نمیره یکساله همه روزای ساختم بوده پشتم بوده یه وقتایی واقعا اوضاع مالیم خوب نبوده کنارم بوده ذره ایی دست درازی نکرده بهم ادم خدا دوست و مهربونیه

مشکلش ابن دوستشه 

دلم نمیاد بهم بزنم میدونم اگه درست نشه باید قید ارامشو بزنم و تموم کنم

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
اره خواستگاریمون عیده به این تزدیکیا قراره بریم نشون بخریم اگه درست نشه مجبورم بهم بزنم به خدا اینقد ...

چرا گریه  این‌نباشه یکی دیگه  خودتو اذیت نکن بهتر از اینه که بعد عروسی با یه بچه گریه کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الانشم دانشجوی شهر غریبم واقعا کسی به دادم نمیره یکساله همه روزای ساختم بوده پشتم بوده یه وقتایی ...

خب بشین باهاش قشنگ حرف بزن حرفاتو بگو ببین چی میگه بگو اصلا دوس ندارم با دوستت باشی و فلان 

اره خواستگاریمون عیده به این تزدیکیا قراره بریم نشون بخریم اگه درست نشه مجبورم بهم بزنم به خدا اینقد ...

ببین عزیزم   خیلی ها معتغدن که طرف چون مارو  وزندگیشو دوست داره  در اینده درست میشه  ویا قول میده درست میشه 

همه ما با ید همونطوری که طرف مقابل هست  قبولش کنیم 

هیچکس تغییر نمیکنه 

هیچکس قرار نیست درست بشه

وقولهایی که میدن بعداز ازدواج  همه زیرش میزنن وفقط میخوان طرف مقابل رو از دست ندن

فریب این چیز اا رو نخور

چون تو واقعیت  نه ما تغیر خواهیم کرد ونه طرف مقابل

اتفاقا چون طرف مقابل به هدفش رسید وشخص مورد نظرشو بدست اورد  بدتر هم میشه

خب بشین باهاش قشنگ حرف بزن حرفاتو بگو ببین چی میگه بگو اصلا دوس ندارم با دوستت باشی و فلان

میگه تا اخر هفته بهم فرصت بده میگه خودمم میدونم حسادت میکنه بهمون اما مسله ایینه محیط کارشون یکیه و اگه قطع ارتباط کنه سودی که از کارش میگیره کلا دیگه نمیگیره میگه باید رابطمو یه طوری کنم فقط محل کار باشه بیرون محل کار باهاش نگردم میگه به خدا خودمم تحت فشارم

اخه دوست ۱۰ سالشه

ببین عزیزم خیلی ها معتغدن که طرف چون مارو وزندگیشو دوست داره در اینده درست میشه ویا قول میده در ...

پس چکار کنم

پس چکار کنم

جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته   ارتباطو تموم کن

اینها که میگی نشونه های کمی نیست

فقط وفقط بفکر خوشبختیه خودت باش  

وگرنه در اینده پشیمون میشی  

خصوصیت های سادگیش واینکه نه گفتنو بلد نیست به جنبه های مالی ومادی زندگی هم اسیب میرسونه

به هر قیمتی شد تمومش کن حتی اگر بخوای توسط خانواده سرزنش بشی  ویا شمارتو عوض کنی    

نه غصه نخور میدونم همه اش از وابستگیه که اینجوری میشی ولی خب فرصت بده سرسنگین باش ببین کی خودشو درست ...

به قول مامانم باید نشون بده چقد جنم داره

بنظرت پیش سیده رفتم کار بدی کردم؟؟به خدا از مجبوری بود

به قول مامانم باید نشون بده چقد جنم دارهبنظرت پیش سیده رفتم کار بدی کردم؟؟به خدا از مجبوری بود

نه کار بدی نبود خب میخواییش که رفتی ولی گفتم فرصت بده خودشو نشون بده بعد کارای عقد و اینا رو بکن چون بعدش سخته 

نه کار بدی نبود خب میخواییش که رفتی ولی گفتم فرصت بده خودشو نشون بده بعد کارای عقد و اینا رو بکن چون ...

اره اگه الان جمعش نکنم بعد عقد خیالش راحت بشه دیگه جمع بشو نیست