2777
2789
کراشت سینگله انگار فکرش دنبال رابطه های زودگذر نیست و دنبال یه دختر خوب هست و در بهترین فرصتی که گیر ...

عزیزمممممم منم بگو لطفاااا دیشب اشتباهی برا کراشم کلیپ عاشقانه فرستادمممم چیکار کنم خراب کردم؟حسش چی بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر مظلومی هستی که دلت پیش یه پسر گیر کرده یا بهتر بگم حواست بهشه شاید خودت سر این قضیه لجبازی کنی

کی پیام میده ؟ کی آشتی میکنیم ؟ ماه تولدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزمممممم منم بگو لطفاااا دیشب اشتباهی برا کراشم کلیپ عاشقانه فرستادمممم چیکار کنم خراب کردم؟حسش چی ...

خراب نکردی ولی همین میتونه یه شروع بحث باشه 

بحث رو باهاش اگه شروع کنی خوب تو دلش جا خواهی گرفت

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

نه گلی نمیخوام ناراحتتت کنم ولی واقعیت بود بااینکه حسم قویه ولی دیگه ن در این حد مام ادمیم محدودیت ه ...

نه عزیزم من منتظر پیام کسی نیستم منتظر یه خبرم ببینم بهم میرسه امروز یا نه ببخشید وقتت رو گرفتم 

کی پیام میده ؟ کی آشتی میکنیم ؟ ماه تولدم

احساس میکنم دختر خردادی هستی 

بهتره شروع کننده خودت باشی ولی سریع سریع جوابشو نده

اینطوری وابستت میشع 

حدود یه هفته دیگه اشتی

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

منم میگی🫠🫠 محمد کی پیام میدهکی میان خونمون

محمد اخر این ماه پیام میده بهت 

فعلا فعلا نمیاد