2777
2789

دختر مظلومی هستی که دلت پیش یه پسر گیر کرده یا بهتر بگم حواست بهشه شاید خودت سر این قضیه لجبازی کنی 

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردارم این ماه؟

نه

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

دختر مظلومی هستی که دلت پیش یه پسر گیر کرده یا بهتر بگم حواست بهشه شاید خودت سر این قضیه لجبازی کنی

درسته

اون طرف کراشم تو چه وضعیتیه حالش ؟ سینگله یا رل

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

درستهاون طرف کراشم تو چه وضعیتیه حالش ؟ سینگله یا رل

کراشت سینگله انگار فکرش دنبال رابطه های زودگذر نیست و دنبال یه دختر خوب هست و در بهترین فرصتی که گیر بیاد میره خواستگاری

قبولش کن اگه اومد خواستگاری تو چون پسر کاری و خوش فیسیه

امروز خبری که تو ذهنمه بهم میرسه ؟ اگه اره حدودا چه ساعتی ؟

اره میرسه حدودای ۶ عصر