2777
2789
عنوان

پول گرفتن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 91 پست
نمیخوام کارت خودشو بگیرم ک هرقرونی ک خرج کردم پیامش بره بدونه اون روز فلان قدر خرج کردم

مگه سر پول بحث میکنه باهات

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ۳ روز خوردم ولی اثری نکرد خیس عرق بودم

سالویگل خوردی؟

بهت احساس خواب آلودگی  نداد؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بسته ب درامدش ببین چقد میتونه بده باهاش مشورت کن مبلغ پیشنهادیتو بگو ببین چی میگه

درامدشو ک نمیگه فقط موندم چجوری مطرح کنم یهویی بشینم بگم  مقدار ثابت ماهانه بزن ب حسابم 😐

سالویگل خوردی؟بهت احساس خواب آلودگی نداد؟

اره سالویگل بود داروخانه سپرد ک زیاد نخور ضرر داره با اینحال ۳ روز خوردم اونم نتیجه خاصی ندیدم 

نه هیچ عوارضی نداشت

هر چقد بخوام 

ولی ثابت اول ماه ۱۰ میزنه 

مثلا ۱ تیر ۱۲ زد

الان هیچی ندارم دیگه😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

درامدشو ک نمیگه فقط موندم چجوری مطرح کنم یهویی بشینم بگم مقدار ثابت ماهانه بزن ب حسابم 😐

نه مستقیم نگو چقدر چون هی مخارج میره بالا اگه  رقم ثابت بگی دیگه بیشترش نمیکنه بگو به نظرت بهتر نیست برام ماهانه پول بریزی که هر بار چیزی میخوام هی بهت نگم ؟بعد اگه گفت مثلا چقد بگو فعلا اینقدر

خدایا راضیم به رضای تو
کلا کارتشو بگیر ازشیکی از کارتاشو داده دستمبا این حسابش کار میکنه

خخخخخخخ من کارتش نمیده بهم

هر مبلغی بخوام میزنه ولی کارتش مث ناموسشه😂😂به برادرش هم نمیدا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مگه سر پول بحث میکنه باهات

نه بحث نمیکنه یعنی تاحالا موقعیتش پیش نیومده دوران عقد ک پولی نگرفتم ازش بعد عروسی هم تو یه ماه همین ۳ تومن بوده 

ولی در کل دوس ندارم بدونه واس چی چقدر خرج کردم یا اگ خرج نکردم پس انداز بمونه واس بعد