2777
2789
عنوان

پول گرفتن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 91 پست

بنظرم اولویت اینه که کارت همسر دست شما باشه و مدیریت خرج رو خودت انجام بدی، اقایون مدیریت مالیشون ضعیفه

من ماهانه یه مبلغی از حقوق شوهرم و میگم به کارت خودم بزنه برام خرجم، بقیه ش هم دسته خودمه برا خرج خونه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام برم خرید ۲۰ تمن پول میخوام 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بنظرم اولویت اینه که کارت همسر دست شما باشه و مدیریت خرج رو خودت انجام بدی، اقایون مدیریت مالیشون ضع ...

اخه چند جا قسط میده درامدشم ثابت نیس ک من مدیریت کنم بنظرم بدتر بهم استرس وارد میشه 

بنظرتون خودم پیشنهاد بدم ک ماهانه فلان مقدار بزن یا فقط ماهانه بودنشو بگم خودش هرچقدر خواست بزنه

بگو مثلا ماهیانه بریزه چون تا یاد بگیره اگه کم اومد باز بگیر زیاد اومد پس انداز کن 

چون زندگی رو روال بیفته دیگه پول نمیدن مردها 

ما که از اول نداده هنوز هم بلد نیست بده 

کارت میده میگه استفاده نکن

بگو مثلا ماهیانه بریزه چون تا یاد بگیره اگه کم اومد باز بگیر زیاد اومد پس انداز کن چون زندگی رو روال ...

اگ قراره استفاده نکنی دیگ چرا کارت میده دستت:/

بگو ماهانه فلان مقدار ... بعد با هم سر مبلغی یه ذره بالا پایین توافق کنید تو بگو ۵ اون بگه ۳ آخرش ۴ ...

😐روم نمیشه سر این مسائل باهاش بحث کنم ک تو ذهنش این بیاد دنبال پولشم ولی دیگ مجبورم 

به حساب خودتون پولی نمیزنه ک یه پس اندازی هم باشه واستون؟

چرا میزنه من بهش میگم تو حساب پسرم بزنه ک بهش دست نزنیم  وگرنه تو کارتم ۳ تومن یا ۵ تومن میزنه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شغلش آزاده و در آمد ثابت نداره بعضی ماها کارشون پررونق بعضا نه در کل لو نمیده میانگین در آمدش چقدره ...

حتما حتما ماهانه مبلغ ثابتی بگیر ازش 

ببین حداقلش چنده و حداکثرش چند

خودت میانگین بگیر 

ازش بپرس ببین چقدره مبلغ پیشنهادیش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگ قراره استفاده نکنی دیگ چرا کارت میده دستت:/

که فردا نگم پول بهم نمی‌دادی 

بعضی مواقع یکدفعه مهمون میاد برای خرید سوپر مارکتی 

بازار دور هست با بچه و تنها نمیشه رفت واسه این نمیشه خرید کرد

درامدشو ک نمیگه فقط موندم چجوری مطرح کنم یهویی بشینم بگم مقدار ثابت ماهانه بزن ب حسابم 😐

وای به دغدغه دیگ بهم اضافه شد من چطوری وقتی شوهر کردم بگم هر ماه اینقدر خودت باید بزنی به حسابم