2777
2789

۲۸سالمه تازه ۲ روزه کات کردم حالم اصلا خوب نیست ولی اون جدی نبود ۲ روزه کارم گریه ست طرفم خیلی خوب بود مهربون بود ولی همه چی خراب شد بعد از کات یه پسره بود خیلی وقت بود منو میخواست منم رفتم با اون الان با اون در ارتباطم اگه آدم خوبی باشه و قصدش جدی باشه میتونم بهش علاقه مند شم ، موقع کات بهم گفت خوشبخت بشی بنظرتون یعنی کامل رفته که گفت خوشبخت بشی

اوووو یکم ب خودت فرصت بده عزیزم پسرا ک‌در نمیرن تموم نمیشن😐😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونی کارت اشتباهه؟؟

الان با یکی دیگه وارد رابطه شدی ولی هنوز فکرت پیش قبلیه.

این کار خیانت به احساسات خودت و آدم جدیده.

یکم به خودت فرصت بده بعد کات تا خودت رو پیدا کنی.

جایگزین کردن هنر نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظر من تا وقتی که هنوز  داخل یک رابطه هستی نباید وارد رابطه جدید بشی هم برای روح و روان خودت وهم برای روح روان اون آدم جدید و چیزی که واضح هستش اینکه برای تو هنوز رابطه قبلی تموم نشده . 

به نظر من تا وقتی که هنوز داخل یک رابطه هستی نباید وارد رابطه جدید بشی هم برای روح و روان خودت وهم ...

مجبورم سنم کم نیست اگه کلی صبرکنم نمیشه نزدیک ۳۰ سالگیه م