2777
2789
عنوان

گیسو کمندا سشوار آری یا خیر

141 بازدید | 23 پست

من هر روز حموم میرم از ۹ سال پیش عادتم شده نگین نرو😂 زمستونا یک روز درمیان مو میشورم تابستون هر روز

همیشه میذارم خودش خشک شه 

میترسم سشوار بگیرم موخوره بگیرم ولی میگن اشتباهه کارم

شما چیکلر میکنین؟

من داخل حموم ماسک بیتروی میزنم میام ولش میکنم خشک شه 

شما چه چیزایی استفاده میکنین

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم چندین ساله استفاده نمیکنم چون موهام زود خشک میشه 

ولی اگه شما موهاتون خیلی پرحجمه بهتره ک برای سشوارت دیفیوزر بخری و دوفاز بزنی ب موهات ک آسیب نبینه 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
اذیت نمیشی هرروز؟موهاتو با چه شامپویی میشوری

عادت ۹ ساله ست اگر حموم نرم دیوونه میشم

هر روز ک‌موها رو میشورم هیچی قبل و بعد بیرون رفتن هم بدنو میشورم دوش نگیرم حس میکنم ی تیکه از فاضلابی ای چیزی ام😂

داو میزنم

چند سال پرژک‌زدم ولی جدیدا دیگه موهامو تمیز نمی‌نشست صدا نلبکی نمیداد داو موی چرب خریدم

عادت ۹ ساله ست اگر حموم نرم دیوونه میشمهر روز ک‌موها رو میشورم هیچی قبل و بعد بیرون رفتن هم بدنو میش ...

موهات نمیریزه؟!شستن زیاد خوب نیست 

چجوری میرسی بو موهات 

یجوری میرم انگار از اول نبودم

من موهام پره و بلند هر روزم حمومم موهام رو اول میپیچم تا آب اضافیش گرفته بشه بعد باز نیزارم زود خشک ...

منم‌دقیقا همین با حوله پیچیده آب ش گرفته میشه بعد نم باقی مونده هم باز میذارم‌خودش خشک شع

شما ماسک و روغن اینا چیری استفاده میکنین