2821
2789
عنوان

یه لحظه میای🙂🎀

237 بازدید | 49 پست

به نام خدای خوشبختی :)

می‌دونی اومدم بگم خوشبختی هیچوقت یک چیز مطلق نبوده مجموعه است! 

خونواده ی حامی و خوب داشته باشی ولی نتونی چیزی بهشون بگی حالا به هر دلیلی ؛ احساس بدبختی می‌کنی! 

پارتنر خوب داشته باشی ولی خونواده ی حامی نداشته باشی احساس بدبختی می‌کنی! 

پول داشته باشی ولی آرامش نداشته باشی احساس بدبختی می‌کنی! 

کارتون خواب نباشی اما مستاجر باشی احساس بدبختی می‌کنی چون خونه ی خودتو نداری! 

می‌دونی می‌خوام چند تا چیز رو بگم که آخریش مهم تره : 

اولا ما یاد گرفتیم همیشه اون نداشته هارو ببینیم نه داشته هارو! 

دوما وقتی متوجه میشی چقدر خوشبخت بودی که یکی از داشته هاتو از دست بدی می‌دونی چرا ؟! چونکه داشته ها برامون عادی میشن و وقتی نیستن یادآوری میشن و اینکه دردناکه و میفهمی چقدر حالت خوب بوده! 

از نظر من خوشبخت کسیه که وقتی مشکلی غمی چیزی براش پیش میاد اولا خدا رو فراموش نمیکنه دوما آرامش خودشو حفظ می‌کنه وقتی فهمید مشکلش چیه همش توی ذهنش تکرارش نمیکنه بلکه به دنبال حل مسئله میره! 

برای اینکه احساس کنی خوشبختی بیا تموم چیز های خوبی که داری توی زندگیت برای چند لحظه نادیده بگیر و فکر کن از دستشون دادی ؛ بعد از اینکه چشاتو وا کردی میفهمی چقدر خوشبختی🙂💕

خوشبختی ساختنیه! 

خوشحال میشم نظرتو بگی :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه سلام😍🫰بازم تاپیک قشنگ های شما

افرین❤️

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

منی که الان میبینم بابام داره زیر بار هزینه جهیزیه من له میشع چجوری احساس خوشبختی کنم خدایا زودتر من ...

عزیزم تو خیلی آدم قدرشناس و مهربونی هستی ؛ اما چرا باید احساس بدبختی کنی ؟! چونکه فقط داری به قسمت سختش نگاه می‌کنی ؛ به این فکر کن بابات چقدر دوستت داره و هنوز نفس می‌کشه .

خدا میگه بعد از هر سختی آسونیه ؛ می‌دونی باید خوشحال باشی که پیش شوهرت شرمنده نیستی سختی تموم میشه جهیزیه کامل میشه اما اون حس خوب و دوست داشته شدن تا ابد بهت حس خوب میده پس خرابش نکن🎀❤️

خییییییییللییییییی خوشحال شدم اینو خوندم عالی گفتی چقدر درکت عمیقه ب زندگی چقد دلم میخواد بیشتر دربا ...

قربونت برم خوشحالم که مفید بود :)

چی بگم ؛)

عزیزم تو خیلی آدم قدرشناس و مهربونی هستی ؛ اما چرا باید احساس بدبختی کنی ؟! چونکه فقط داری به قسمت س ...

الان ک خابه بهش نگا میکنم میگم کاش من هیچوقت وجود نداشتم 

ک تو انقد اذیت نشی 

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم انقد لاغر شده دارم دق میکنم