2821
2789
عنوان

یه لحظه میای🙂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 49 پست
عالی تو هستی که این متن رو برات نوشتم بالاخره هر کاری یه دلیل میخواد پس مهم بودی که نوشتمش❤️🎀

ای گلبم

مرسیی عزیز دلمم🥰❤️

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ک خابه بهش نگا میکنم میگم کاش من هیچوقت وجود نداشتم ک تو انقد اذیت نشی کاش هیچوقت ازدواج نمیکرد ...

می‌دونی حالتو بد نکن همینکه قدردانی براش کافیه ؛ بابات خدا رو داره :)

این بهترین شرایط هست نه بدترین چرا که خیلیا هستن پدرشون رو دوست دارن ولی متاسفانه پدرشون نمیتونه براشون جهیزیه آماده کنه :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

سلام بهونه ی قشنگم🤣حالت چطوره🙂🎀

سلام قربونت برم الحمدالله

شما خوبی🥰

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

می‌دونی حالتو بد نکن همینکه قدردانی براش کافیه ؛ بابات خدا رو داره :)این بهترین شرایط هست نه بدترین ...

از ریشه نباید میبودم تو این دنیا همش غم و غصه دارم برا خانوادم

انقد گریه کردم چشام باز نمیشه 

بابام فهمیده با نامزدم قهرم برا اونم جوش میزنه برا همچی جوش میزنه

از حالم نپرس:)الحمدالله:)❤️🎀خدا نکنه

چرا🤕🥲؟ خوب نیست؟

اگر دوست داشتی خصوصی بگو باهم حرف بزنیم💙

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

از ریشه نباید میبودم تو این دنیا همش غم و غصه دارم برا خانوادمانقد گریه کردم چشام باز نمیشه بابام فه ...

ناشکری نکن :)❤️🎀

می‌دونی تو آدم الکی نیستی تو الکی نیومدی تو برای این دنیا لازمی :)

به این فکر کن همه چی درست میشه :)))❤️🎀

ناشکری نکن :)❤️🎀می‌دونی تو آدم الکی نیستی تو الکی نیومدی تو برای این دنیا لازمی :)به این فکر کن همه ...

بخاطر بابامم شده میرم منتشو میشم اشتی میکنم باهاش 

غمه عروسی و جهیزیه من بسه براش

نمیبودم بهتر بود ب خدا قسم

چرا🤕🥲؟ خوب نیست؟اگر دوست داشتی خصوصی بگو باهم حرف بزنیم💙

هراز گاهی آدما حالشون بد میشه مهم اون تجربه شونه این تاپیک هم توی سخت ترین شرایط زندگیم گذاشتم و درسیه که ازش گرفتم :)❤️🎀

کاشکی می شد راجبش حرف زد :)

چرا🤕🥲؟ خوب نیست؟اگر دوست داشتی خصوصی بگو باهم حرف بزنیم💙

هراز گاهی آدما حالشون بد میشه مهم اون تجربه شونه این تاپیک هم توی سخت ترین شرایط زندگیم گذاشتم و درسیه که ازش گرفتم :)❤️🎀

کاشکی می شد راجبش حرف زد :)