2821
2789
عنوان

یه لحظه میای🙂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 49 پست
هراز گاهی آدما حالشون بد میشه مهم اون تجربه شونه این تاپیک هم توی سخت ترین شرایط زندگیم گذاشتم و درس ...

یه مداحی بذار یکم گریه کن 

مداحی امام حسین دلتنگ ها نریمانی

مداحی زندگی ستوده

گوش کن

یکم سبک میشی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بخاطر بابامم شده میرم منتشو میشم اشتی میکنم باهاش غمه عروسی و جهیزیه من بسه براشنمیبودم بهتر بود ب خ ...

بودنت لازمه :)❤️🎀

نه از نظر من منت نکش چونکه تو لایق منت کشی نیستی اما اگر اشتباه از تو بوده هم معذرت خواهی کن هم جبران :)

عاشق خودت باش زندگی پر از سختیه یکی از اون سختی ها هم فراهم کردن جهیزیه ات بوده اما سختی برای رشد هست نه نبودن نه ناشکری کردن به این فکر کن که خدا قراره برای بابات جبران کنه :)❤️🎀

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مداحی بذار یکم گریه کن مداحی امام حسین دلتنگ ها نریمانیمداحی زندگی ستودهگوش کنیکم سبک میشی

چقدر خوبه که امام حسینی هستی ان شاءلله امام حسین همیشه حامیت باشه❤️🎀

این تاپیک رو با چشای پف کرده نوشتم :)

بودنت لازمه :)❤️🎀نه از نظر من منت نکش چونکه تو لایق منت کشی نیستی اما اگر اشتباه از تو بوده هم معذر ...

الان بهش گفتم اگه اشتباه از من بوده معذرت میخام 

آخه چقد دیگ آدم خودشو کوچیک کنه😔

چقدر خوبه که امام حسینی هستی ان شاءلله امام حسین همیشه حامیت باشه❤️🎀این تاپیک رو با چشای پف کرده نو ...

ممنونم عزیزم .. همچنین😘❤️

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

الان بهش گفتم اگه اشتباه از من بوده معذرت میخام آخه چقد دیگ آدم خودشو کوچیک کنه😔

اگه اشتباه از تو بوده معذرت خواهی کوچیک شدن نیست بلکه شخصیت پاک و خوبتو نشون میده 🎀❤️🙂

بوسم بهت🎀❤️

من بیشترررر😘😘😘😍

مرسی ک آرومم کردی🥺💞

من ؟! نه اصلا ؛ می‌دونی خدا آرامش دهنده ی دل هاست اگر آروم شدی بدون خدا چقدر دوستت داره که دلتو آروم کرده ؛ هیچوقت از خدا فاصله نگیر چرا که اونکه همیشه دلیل اصلی خوشبختیه میگه بنده ی من غمگین نباش :)🎀❤️

مرسی ک آرومم کردی🥺💞

وقتی خدا تا اینجا تورو آورده ؛ قدر دانی و دختر خوبی هستی بدون خدا قسم خورده که بندشو ول نکرده تو رها نشدی همه چیز درست سر جاشه :)🎀❤️

من نمیگم بیا قدر دان نباش نه اصلا من میگم اصلیه رو بچسب بهش نشون بده چقدر دوسش داری قدردانی تا حداقل خستگیشو ازش بگیری نه اینکه گریه کنی که نباید میبودی 🎀❤️