imhamam مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9988 عنوان عشق ابدی | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 38 پست من نگار رو دوست داشتم ولی از وقتی اسم ترانه و مهبد رو برای حذف گفت دیگه حس خوبی ندارم بهش ترانه دوستت بود شما حق رو به نگار میدین یا ترانه 1404/04/25 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
starlines عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 256 پولش برای هرکسی که پولداره هم جذابه، بلخره پوله دیگه۳۰هزارتا برای زوجه ینی نفری ۱۵هزارتا، میشه حدود ... بنده خدا 30 هزار دلار حتی پول نصف یه خونه ام نمیشه کجاش جذابه😂
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 اینا اینقدر تبلیغ میکنن این پول رو تو یکی دو ماه به دست میارن ولی با همین برنامه دیده شدن، هیچ جای دیگه نمیتونستن توی یکماه انقدر فالوور بگیرن، طناز یک میلیون هم رد کردالان اونجا هفته ای ۵۰۰ دلار به هرکدوم هم میدن، حدود ۴۰ میلیون تومن اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 اینا اینقدر تبلیغ میکنن این پول رو تو یکی دو ماه به دست میارن ولی یچیزی بگم، اینجا درمورد عشق ابدی فقط با شما تونستم بیشتر از یه کامنت حرف بزنم و شما موضعی نسبت به ادمای برنامه نداشتیمرسی از مکالماتمون😁❤️ اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9988 ولی یچیزی بگم، اینجا درمورد عشق ابدی فقط با شما تونستم بیشتر از یه کامنت حرف بزنم و شما موضعی نسبت ب ... بوس بوس😂❤️
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 بوس بوس😂❤️ بوس😁❤️چندسالته؟ اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 ۲۲تو چی من ۳۱ عزیزم یه دوسه دو ساله دارم همسن خودته😍هروقت کاری چیزی داشتی پیامم رو ریپلای بزن عزیزم😘❤️ اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
imhamam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9988 من ۳۱ عزیزم یه دوسه دو ساله دارم همسن خودته😍هروقت کاری چیزی داشتی پیامم رو ریپلای بزن عزیزم😘❤️ باشه عزیزم قربونت بشم
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9417 باشه عزیزم قربونت بشم ❤️❤️ اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch