2777
2789

نگار از اولش هم شخصیت جالبی نداشت و همیشه پشت سر بقیه حرف میزد 

حتی کارایی هم که خودش انجام داده رو گردن نمیگیره

با ترانه هم دوستی نکرد و دو رو بود

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگار گول بقیه رو خورد بقیه گفتن ب ترانه رای بدیم اونم خر شد گفت اگ ب یکی دیگ رای بدم بعد برعلیه خودم میشن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نگار از اولش هم شخصیت جالبی نداشت و همیشه پشت سر بقیه حرف میزد حتی کارایی هم که خودش انجام داده رو گ ...

نه نگار زیاد پشت بقیه حرف نمی‌زد 

خیلی سیاست داره

ولی اینکه ترانه رو به عنوان دوست خودش میدونست بعد رای به حدفش داد عجیب بود

نگار گول بقیه رو خورد بقیه گفتن ب ترانه رای بدیم اونم خر شد گفت اگ ب یکی دیگ رای بدم بعد برعلیه خودم ...

نگار فکر میکرد ترانه حذف میشه و میخواست بگه منم با شماها بودم و با اینکه ترانه دوستم بود بهش رای دادم

ولی فکرشو نمیکرد که حذف نشه

اولین کسی هم که از پرستو پرسید یعنی کسی حذف نمیشه نگار بود

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نگار گول بقیه رو خورد بقیه گفتن ب ترانه رای بدیم اونم خر شد گفت اگ ب یکی دیگ رای بدم بعد برعلیه خودم ...

من با خودم گفتم شاید اگه به طناز اینا رای میداد بقیه هم با نگار بد میشدن ولی به ماهرخ و دکتر هم رای داد که

نه نگار زیاد پشت بقیه حرف نمی‌زد خیلی سیاست دارهولی اینکه ترانه رو به عنوان دوست خودش میدونست بعد را ...

هرچی سیاوش و ماهرخ درمورد نگار تا الان گفتن درست بوده

حتی سودا هم همیشه راستشو میگه

نگار اگه ادعای دوستی با ترانه داشت ، قبل نیمه فینال میرف به ترانه میگفت تو که همیشه میگی من میخوام حذف بشم بهت رای بدم یا نه

نگار فکر میکرد ترانه حذف میشه و میخواست بگه منم با شماها بودم و با اینکه ترانه دوستم بود بهش رای داد ...

ولی خودشو خوشحال نشون داد که کسی حذف نمیشه

فکر میکنم یا خیلی سیاست داره یا واقعا مهربونه 

من با خودم گفتم شاید اگه به طناز اینا رای میداد بقیه هم با نگار بد میشدن ولی به ماهرخ و دکتر هم رای ...

میتونست حتی به سیاوش رای بده بگه میخواستم رایم رو بسوزونم!